Περηφάνια: Μια ψυχωμένη ΑΕΚ στη Γαλλία πήρε τον βαθμό!

Η ομάδα μας εξήλθε ισόπαλη 1-1 με την Ρεν στη Γαλλία για την 6η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Το γκολ ο Λόπες στο 76′, ψυχωμένη εμφάνιση από τους παίκτες του Όλτρα.

Από το πρώτο ημίχρονο δείξαμε πως παρά τις απουσίες δεν θα φοβηθούμε, θα επιδιώξουμε να κρατήσουμε την μπάλα και να παίξουμε το παιχνίδι μας. Το πράξαμε, και παρά το γκολ του αντιπάλου στο 18ο λεπτό, δεν πτοηθήκαμε και ο χαρακτήρας της ΑΕΚ φαινόταν στον αγωνιστικό χώρο.

Στο 2ο 45λεπτο μια από τα ίδια και μάλιστα ακόμη καλύτερα για την ομάδα μας. Επιθετική διάθεση, κυκλοφορία της μπάλας και μεγάλη περηφάνια. Από τα άκρα με Γκιούρτσο και με Ολατούντζι δημιουργούσαμε προβλήματα στην Ρεν, η ισοφάριση ήρθε με τον Λόπες στο 76′ που εισήλθε τρία λεπτά νωρίτερα στο γήπεδο και το 1-1 ήταν γεγονός.

Μέχρι το τέλος δεν άλλαξε κάτι, η ΑΕΚ μας με μια ψυχωμένη εμφάνιση πήρε τον βαθμό απέναντι στην Ρεν που είναι 3η στο Γαλλικό πρωτάθλημα και μάλιστα αυτό έφερε και οικονομικό όφελος 210 χιλιάδες.

Μπράβο σε όλους, βλέπουμε Ακρίτα τη Δευτέρα για το πρωτάθλημα όπου μάλιστα το μεσημέρι της 7ης Νοεμβρίου θα μάθουμε και αντίπαλο στα μπαράζ του Κόνφερενς Λιγκ.