Χωρίς κέρδος μέσα στην Πόλη και τώρα Άρης!

Η ομάδα μας για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ ηττήθηκε με 2-0 από την Φενέρ στην Πόλη. Τα γκολ του αγώνα πέτυχε ο Μπατσουαγί στο 26’ και με αυτογκόλ ο Μάμας στο 80’.

Η ΑΕΚ μας στο πρώτο ημίχρονο αμυντικά πλην 2-3 περιπτώσεων τα πήγε πολύ καλά ωστόσο επιθετικά έπρεπε να το πιστέψουμε περισσότερο. Δεν φτιάξαμε αξιόλογες φάσεις και ο αντίπαλος δεν μας ένιωσε.

Στο 26’, σε μια στιγμή όπου η άμυνά μας ήταν ανοιχτή ο Μπατσουαγί έφυγε στον χώρο και απέναντι από τον Πίριτς έκανε το 1-0.

Στο 2ο μέρος η Φενέρ ξεκίνησε πολύ δυνατά, μας πίεσε και έχασε σημαντικές φάσεις για ένα 2ο γκολ. Μετά το 60’ ισορροπήσαμε, πατήσαμε πιο αποφασιστικά στον αγωνιστικό χώρο και κερδίσαμε μέτρα.

Στο 65’ απωλέσαμε μια κλασική ευκαιρία αφού ο Φαράζ απέναντι από τον αντίπαλο κήπερ αστόχησε και δεν μπόρεσε εκεί να ισοφαρίσει.

Και ενώ το καλό μας διάστημα παρέμενε και ήταν σε ισχύ, ήρθε το αυτογκόλ του Μάμα στο 80’ για να τελειώσει την υπόθεση βαθμολογικό κέρδος μέσα στην Πόλη.

Πλέον σκεφτόμαστε αποκλειστικά την αναμέτρηση με τον Άρη την ερχόμενη Κυριακή για το πρωτάθλημα, ενώ στην Ευρώπη παίζουμε την ερχόμενη Πέμπτη με την Φενέρ στην ΑΡΕΝΑ.

Στο άλλο ματς του ομίλου η Ρεν κέρδισε με 2-1 τη Ντιναμό Κιέβου εντός έδρας και έτσι πλέον οι Γάλλοι μαζί με τους Τούρκους έχουν 7 βαθμούς, 3 η ΑΕΚ μας και 0 η Ντιναμό Κιέβου.