«Η συνεργασία μας υποδηλώνει ότι η ομάδα μας μεγαλώνει ακόμη περισσότερο»

Η ΑΕΚ μας παρουσίασε σήμερα το απόγευμα το νέο της χορηγό, την MeridianBet.

Συγκεκριμένα θα είναι ένας από τους κύριους χορηγούς και το λογότυπο της εταιρείας θα βρίσκεται στην αριστερή πλευρά της φανέλας. Επίσης η συμφωνία θα είναι για ένα χρόνο με προοπτική επέκτασης.

Εκ μέρους του διοικητικού συμβουλίου παρών ήταν ο Ιωσήφ Φράγκος:

«Εκ μέρους του ΔΣ είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη συνεργασία αλλά και για το γεγονός ότι από την πρώτη φορά της απόφασης της MeridianBet να ασχοληθεί με τις κυπριακές ομάδες μας βρίσκει θετικούς σε συνεργασία. Η συνεργασία μας υποδηλώνει ότι η ομάδα μας μεγαλώνει ακόμη περισσότερο και ότι το όνομα της ομάδας μας προσελκύει».

Εκ μέρους της Meridianbet μίλησε ο μάρκετινγκ manager, Ζαχαρίας Γεωργίου:

«Εκ μέρους της Meridianbet να σας ευχαριστήσω και εγώ με τη σειρά μου που είστε σήμερα εδώ. Με τιμή ανακοινώνουμε την συνεργασία με την ΑΕΚ και δηλώνουμε περήφανος χορηγός . Η Meridianbet σε όλες τις χώρες όπου έχει λειτουργία προσφέρει στη κοινωνία και στηρίζει τον αθλητισμό. Η επιλογή της ΑΕΚ έγινε γι’ αυτό τον λόγο, αφού έχουμε τις ίδιες αξίες. Η ΑΕΚ μας έδωσε μεγάλο κίνητρο να είμαστε μέρος μιας τόσο επιτυχημένης ομάδας. Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην ΑΕΚ σε Κύπρο και Ευρωπη».

Η επίσημη ανακοίνωση της Meridianbet:

“Η Meridianbet ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας της με την ΑΕΚ Λάρνακας. Εδώ και πολλά χρόνια η εταιρεία μας παρουσιάζει ένα κοινωνικό πρόσωπο πάντα έτοιμο και πρόθυμο να προσφέρει. Σαφέστατα ένα σημαντικό κομμάτι της κοινωνίας μας είναι ο αθλητισμός και η στήριξη μας σε αυτόν θα είναι πάντοτε καθήκον μας. Εκφράζουμε δημόσια την χαρά μας για την εν λόγω συνεργασία με μια ιστορική ομάδα όπως είναι η ΑΕΚ Λάρνακας και είμαστε σίγουροι ότι βασισμένοι στις ίδιες αξίες θα μπορούμε να έχουμε αμοιβαία οφέλη. Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην ΑΕΚ σε όλες τις διοργανώσεις και είμαστε σίγουροι ότι θα κάνει ξανά περήφανη την Κύπρο στην Ευρώπη”.

Πηγή φωτογραφίας: 24sports