Κολλήσαμε στο μηδέν και έσπασε το σερί μας κόντρα στην Καρμιώτισσα

Η ΑΕΚ μας δεν κατάφερε να κάνει το 3 στα 3 και έμεινε στο 0-0 εκτός έδρας απέναντι στην Καρμιώτισσα. Αργήσαμε να ξυπνήσουμε και το πληρώσαμε και όσες ευκαιρίες βρήκαμε στο τέλος δεν τις εκμεταλλευτήκαμε.

Η ομάδα μας μπήκε μουδιασμένα στο παιχνίδι και δεχόταν από ψηλά την πίεση του αντιπάλου.

Το κέντρο μας δεν μεταβίβαζε γρήγορα τη μπάλα, η Καρμιώτισσα είχε ανεβάσματα από τα άκρα κάτι που δεν άφησε Ακοράν και Νάντο να δημιουργήσουν ρήγματα και κάπως έτσι παρέμενε το 0-0.

Η αλήθεια είναι ότι δεν μας απειλούσαν καθόλου, όμως κατάφεραν να ελέγξουν τον ρυθμό στο δικό τους τέμπο και έτσι δεν φτιάχναμε φάσεις.

Τα λεπτά περνούσαν, ο Κανέδα έκανε τις παρατηρήσεις του συνεχώς όρθιος και η καλύτερη μας φάση ήρθε στο 40’ με τον Τρουγιόλς να μην μπορεί από κοντά να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα. Ο Ισπανός αμυντικός ήταν εκτός ισορροπίας όμως και δεν μπόρεσε να βρει στόχο.

Κάπως έτσι τελείωσε το πρώτο 45λεπτο, με την ΑΕΚ μας να προσπαθεί αλλά χωρίς επιτυχία να φτάσει με αξιώσεις στα καρέ του Καϊρίνου και μεσοαμυντικά πήραμε καλό βαθμό αφού περιορίσαμε την ταχύτητα του αντιπάλου με το προσεκτικό μας πλάνο.

Έπρεπε να ρισκάρουμε και να επιβληθούμε σε αυτό το δεύτερο 45λεπτο καθώς θέλαμε το 3/3 πάση θυσία.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε χωρίς αλλαγές για την ομάδα μας και ο ρυθμός ήταν ο ίδιος.

Οι οδηγίες έλεγαν πίεση από ψηλά και καθαρό μυαλό, κάτι που έγινε και έφερε αποτελέσματα. Ανεβάσαμε ρυθμό, είχαμε καλύτερη κυκλοφορία όμως το γκολ δεν ερχόταν. Στο 57΄χάσαμε μεγάλη φάση με τον Σπιρόφσκι να μην βρίσκει στόχο εντός περιοχής, ενώ στο 61΄είχαμε κλασσική ευκαιρία με τον Ακοράν απέναντι από τον Καϊρίνο να μην μπορεί να σκοράρει.

Τα λεπτά κυλούσαν, το ρολόι σημάδεψε το 70’ και είχαμε κάνει μια αλλαγή μόνο. Έξω ο Σπιρόφσκι και μέσα ο Χέιτλι. Έξι λεπτά αργότερα (76’) η Καρμιώτισσα είχε δοκάρι με τον Ι. Σάσι.

Η κλεψύδρα άδειαζε, όλα ήταν ανοιχτά και ψάχναμε το τέρμα που θα μας έφερνε μια ανάσα από το τρίποντο.

Προς το τέλος και μετά την είσοδο του Ναράνχο ανεβάσαμε απόδοση, χάσαμε κάποιες καλές ευκαιρίες όμως ο Καϊρίνος μας στέρησε το γκολ με τις αποκρούσεις του.

Μέχρι το τέλος δεν άλλαξε κάτι και το τελικό σφύριγμα μας βρήκε στο 0-0. Αργήσαμε να ξυπνήσουμε και το πληρώσαμε καθώς έσπασε το νικηφόρο μας σερί και μετά την ισοπαλία πήγαμε στους 7 βαθμούς.

Επόμενη μας αγωνιστική υποχρέωση κόντρα στην Ομόνοια εκτός έδρας για την 4η αγωνιστική.

Αφήστε μια απάντηση