Συγκίνηση για τον Ραφαήλ λίγο πριν το τζάμπολ του ΑΕΚ-Κεραυνός (pics)

Ακόμα και αν η ΑΕΚ κέρδιζε τον δεύτερο αγώνα για την τελική φάση των πλέι-οφ, στο Πρωτάθλημα Επίλεκτων κάτω των 16, καθώς αν γινόταν αυτό, το πρασινοκίτρινο μέλλον, θα κατακτούσε τον Τίτλο, το πραγματικό Τρόπαιο, απονεμήθηκε, πριν από το τζάμπολ!

Ποιο ήταν αυτό;

Το πανό που κράτησαν μαζί, παίκτες και προπονητές των δυο ομάδων, με το οποίο εξέφρασαν με τον καλύτερο τρόπο, τη συμπαράσταση τους προς το νεαρό άσο του Κεραυνού, Ραφαήλ Αποστολίδη, τον οποίο περιμένουν (και εμείς μαζί) να επανέλθει στα γήπεδα!

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο Ραφαήλ Αποστολίδης, έχει διαγνωστεί με καρκίνο, κάτι που και το ίδιο το παιδί, έχει ανακοινώσει και που ως γνωστόν σε τέτοιες περιπτώσεις, όλα τα άλλα, περνάνε σε δεύτερη μοίρα, ακόμα (σε καλαθοσφαιρική διάσταση) και αν πρόκειται για τελικό Πρωταθλήματος…

Η ευχή, στο πλάνο της δικής μας φωτογραφίας, φαίνεται ξεκάθαρα (στο τέλος του κειμένου, την παραθέτουμε και σε πιο μακρινό πλάνο) και αυτονόητα, είναι και δική μας!

Το παιχνίδι

Όσο για το τι έγινε σήμερα στο «Κίτιον», η ΑΕΚ είχε σαν… όπλο το 1-0 του πρώτου αγώνα, μέσα στο «Κ. Παπαέλληνας» (57-55 το σκορ) και με τη θετική αυτή ψυχολογία, κράτησε ένα σταθερό προβάδισμα στο πρώτο μισό, χρονικό σημείο στο οποίο προηγήθηκε με 37-32.

Όμως στην επανάληψη, η πίεση στην άμυνα από πλευράς παικτών του Κεραυνού, τους απέφερε σκορ και προβάδισμα στην 3η περίοδο, το οποίο και διεύρυναν σε επίπεδα άνω του +10 κατά την 4η περίοδο και που εν τέλει, τους απέφερε και τη νίκη. Τελικό σκορ, 66-54.

Πλέον, ο Τίτλος θα κριθεί στον τρίτο και καθοριστικό τελικό, που θα διεξαχθεί περί τα μέσα της βδομάδας στο «Κ. Παπαέλληνας». Η ακριβής ημερομηνία, θα γνωστοποιηθεί λίαν προσεχώς.

Το πλήρες πλάνο της φωτογραφίας για τον Ραφαήλ Αποστολίδη:

dunks.com.cy