Μπαντία: «Θα είναι κάτι σαν έξτρα δώρο για εμάς»!

Ο προπονητής της ομάδας μας, Νταβίντ Μπαντία, μίλησε σε συνέντευξη τύπου ενόψει του τελευταίου αγώνα πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Απόλλωνα στη Λεμεσό.

Το video με τις τοποθετήσεις του και όσα είπε:

«Τελευταίο ματς της σεζόν. Εξασφαλίσαμε την Ευρώπη αλλά διεκδικούμε την 2η θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ. Θα είναι κάτι σαν έξτρα δώρο για εμάς. Ασφαλώς θα παλέψουμε για το τρίποντο. Να παρουσιαστούμε σοβαροί όπως με την Πάφο. Είναι επιτυχία από μόνη της η έξοδος στην Ευρώπη, θα είναι ακόμη πιο σημαντικό το Τσάμπιονς Λιγκ».

«Προσεγγίζουμε το ματς στο 100% της έντασης. Θα δώσουμε τα πάντα για να κερδίσουμε. Γιατί όπως είπαμε είναι σημαντικό για εμάς. Από εκεί και πέρα είναι μια κατάσταση για τον αντίπαλο που δεν μπορείς να προβλέψεις πως θα παρουσιαστεί. Όταν ο άλλος παίζει χωρίς πίεση μπορεί να αποδειχθεί επικίνδυνο. Πάμε να τρέξουμε στο γήπεδο. Είναι σημαντικό να κερδίσουμε».

«Είναι όλη η σεζόν που έκανε τη διαφορά για να πάρει τον τίτλο ο Απόλλωνας. Του αξίζουν συγχαρητήρια. Δεν κρίθηκε στα μεταξύ μας παιχνίδια αλλά σε όλη την σεζόν. Στα τελευταία 6-7 παιχνίδια είχαμε στα περισσότερα καλή παρουσία. Θα μπορούσαμε να πάρουμε τις νίκες στις ισοπαλίες που είχαμε. Κυρίως όταν δεχθήκαμε γκολ με τον Άρη στις καθυστερήσεις. Δεν τελείωσε η σεζόν για εμάς. Μπορεί να αποτελέσει ένα έξτρα δώρο το τελευταίο παιχνίδι για όλη την προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες».