Συγκίνηση: Η Ομόνοια τίμησε την μνήμη του Νικόλα μας, παρών ο «Τίγρης» (Video)

Ο όμιλος παλαιμάχων της Ομόνοιας με την πιο κάτω ανακοίνωση αναφέρει πως ο αγώνας κόντρα στην ΑΕΚ μας για τα ημιτελικά του πρωταθλήματος ήταν αφιερωμένος στον αείμνηστο γιο του Γιώργου Θεοδότου, Νικόλα.

Μάλιστα μετά το παιχνίδι σε δεξίωση που ακολούθησε, ο Γενικός Γραμματέας του Ομίλου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Ομόνοιας Λευκωσίας, Χριστόφορος Χριστοφόρου, αφιέρωσε εκ μέρους των πρασίνων μια συλλεκτική φανέλα στην οποία αναγράφηκε το όνομα και ο αριθμός της φανέλας του Νικόλα που τόσο πρόωρα και άδικα έφυγε από τη ζωή.

Παρών και ο Πρόεδρος μας Άντρος Καραπατάκης, ο οποίος χειροκρότησε την κίνηση αυτή όπως και όλοι οι υπόλοιποι παρευρισκόμενοι.

Αναλυτικά:

Για τον Νικόλα Θεοδότου!

Αφιερωμένος στον αείμνηστο γιο του Γιώργου Θεοδότου, Νικόλα ήταν ο χθεσινός αγώνας Παλαιμάχων μεταξύ της Ομόνοιας και της ΑΕΚ για το Κύπελλο Βετεράνων Κύπρου.

Οι Παλαίμαχοι συμποδοσφαιριστές της Ομόνοιας μέσα σε βαθειά συγκίνηση τίμησαν χθες τόσο κατά την έναρξη όσο και μετά από τον αγώνα των δύο ομάδων την μνήμη του Νικόλα.

Ο Αρχηγός της Ομόνοιας Κώστας Καϊάφας παρέδωσε στον Γιώργο Θεοδότου φανέλα με υπογραφές των Παλαιμάχων συμποδοσφαιριστών του στην Ομόνοια ενώ σε δεξίωση που ακολούθησε ο Γενικός Γραμματέας του Ομίλου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Ομόνοιας Λευκωσίας Χριστόφορος Χριστοφόρου αφιέρωσε εκ μέρους της Ομόνοιας μια συλλεκτική φανέλα στην οποία αναγράφηκε το όνομα και ο αριθμός της φανέλας του Νικόλα που τόσο πρόωρα και άδικα έφυγε από τη ζωή.

Ο Γιώργος Θεοδότου βαθειά συγκινημένος ευχαρίστησε την Ομόνοια και όλους τους φίλους και συμπαίκτες του στο Τριφύλλι.

Αιωνία να είναι η μνήμη σου Νικόλα μας!”.