Νεύρα, ένταση και νέα χαμένη ευκαιρία με γκολ στο φινάλε

Ισοπαλία 1-1 εξήλθε η ΑΕΚ μας απέναντι στον Άρη στην Αρένα.

Η ομάδα μας προηγήθηκε με γκολ του Ρομό στο 67’, όμως ο Άρης με πέναλτι μετά από παρέμβαση του VAR για χέρι του Τρισκόφσκι, κατάφερε στο 90+2 ο Σικόρσκι να κάνει το 1-1.

Στο 90+3 ο Γκιούρσκο έχασε τεράστια ευκαιρία για το 2-1, όμως νικήθηκε από τον κίπερ του Άρη.

Η ΑΕΚ μας στο πρώτο μέρος ήταν αρκετά καλή και έχασε πέντε ευκαιρίες για το γκολ, με τον Σωφρονίου να λέει «όχι» σε όλες.

Στο δεύτερο μέρος δώσαμε χώρο στον αντίπαλο στο ξεκίνημα, μετά  ισορροπήσαμε το ματς και στο 67΄ σκοράραμε με τον Ρομό. Κρατούσαμε το υπέρ μας 1-0, όμως στο 90’, σε μία φάση στην περιοχή μας η μπάλα χτύπησε στον Τρισκόφσκι, με το VAR να καλεί τον ρεφ και αυτός να δίνει πέναλτι. Στο 90+2 ο Σικόρσκι από τα έντεκα βήματα κέρδισε τον Λεάλ για το 1-1. Ένα λεπτό αργότερα χάσαμε τεράστια ευκαιρία με τον Γκιύρσκο σε τετ-τα-τετ με τον Σωφρονίου να λέει «όχι».

Έτσι το 1-1 παρέμεινε και πήραμε ένα βαθμό που μας ανεβάζει στους 48 βαθμούς.

Η εικόνα του ματς:

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα μας μπήκε πολύ καλά στο ματς και έχασε ευκαιρίες, στο 6’ με Ρομό, στο 12’ με Γκιούρσκο και στο 24’ με τον Άλτμαν, όμως ο Σωφρονίου και στις τρεις φορές είπε «όχι» κρατώντας το μηδέν.

Η ομάδα μας σε γενικές γραμμές ήταν καλύτερη από τον Άρη, ο οποίος δεν απείλησε και ιδιαίτερα την εστία του Λεάλ εκτός μιας ευκαιρίας στο 15’ που ο κίπερ μας δήλωσε το παρών του και κράτησε το μηδέν.

Στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους η ομάδα μας γυρόφερνε έξω από την μεγάλη περιοχή του Σωφρονίου, με τον Μάμα να χάνει τεράστια ευκαιρία στο 43΄με σουτ και τον Ντελμίρο να διώχνει πάνω στην γραμμή σε κόρνερ. Έτσι πήγαμε στα αποδυτήρια με το 0-0.

Στο δεύτερο μέρος ο Άρης μπήκε καλύτερα και η ομάδα μας έδωσε χώρο στον αντίπαλο, ο οποίος απείλησε στο 53’ με τον Μπαμπίγκα με τον Λεάλ να λέει «όχι».

Από την άλλη η ομάδα μας απάντησε στον Άρη στο 57’ με ευκαιρία με τον Άλτμαν και την μπάλα να φεύγει λίγο έξω.

Η ομάδα μας μετά το 60’ ανέβηκε και έψαχνε το γκολ. Έτσι στο 68’ μετά από γύρισμα του ΓΚιούρσκο μέσα στην περιοχή, ο Ρομό με όμορφο τακουνάκι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0 για την ΑΕΚ μας.

Από εκεί και πέρα η ομάδα μας κρατούσε με άνεση το υπέρ της σκορ, είχε την κατοχή και με ηρεμία περιόρισε τον αντίπαλο.

Κρατούσαμε το υπέρ μας 1-0, όμως στο 90’, σε μία φάση στην περιοχή μας η μπάλα χτύπησε στον Τρισκόφσκι, με το VAR να καλεί τον ρεφ και αυτός να δίνει πέναλτι. Στο 90+2 ο Σικόρσκι από τα έντεκα βήματα κέρδισε τον Λεάλ για το 1-1. Ένα λεπτό αργότερα χάσαμε τεράστια ευκαιρία με τον Γκιύρσκο σε τετ-τα-τετ με τον Σωφρονίου να λέει «όχι».

Στο 90+5 ο Άρης έμεινε με δέκα παίκτες μετά από αποβολή του Ντελμίρο σε φάουλ του Ρομό, το οποίο πέρασε ανεκμετάλλευτο. Με την αποβολή του Ντελμίρο, υπήρξε και ένταση στο ματς, καθώς ο ποδοσφαιριστής του Άρη καθυστέρησε να βγει έξω από τον αγωνιστικό χώρο.

Στην συνέχεια δεν καταφέραμε να πετύχουμε κάποιο γκολ και έτσι το 1-1 έμεινε μέχρι το τέλος και χάσαμε ξανά ακόμη δύο βαθμούς.