Δεν τα καταφέραμε στο ΓΣΠ, φύγαμε με τον βαθμό!

Ισόπαλη 1-1 εξήλθε η ομάδα μας στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ.

Η ομάδα μας με καλή παρουσία στο πρώτο μέρος έφτιαξε ευκαιρίες, βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 26’ με τον Μάγκλιτσα, αντέδρασε στο 36’ με τον Γκαρσία και ισοφάρισε σε 1-1, ενώ μπορούσε στα τελευταία λεπτά να προηγηθεί.

 Όμως στο δεύτερο ημίχρονο δεν παρουσιαστήκαμε όπως έπρεπε με τον αντίπαλο να μας πιέζει, όμως αμυντικά καταφέραμε να τον περιορίσουμε για να μην σκοράρει. Στο 87’ ο Ρομό έχασε τεράστια ευκαιρία σε τετ-τα-τετ με τον Μιχαήλ να στέλνει την μπάλα έξω.  

Έτσι το ματς έληξε ισόπαλο 1-1, με την ομάδα μας να ανεβαίνει στους 47 βαθμούς.

Η εικόνα του ματς.

Στο πρώτο μέρος ξεκίνησε με πολύ καλό ρυθμό το ματς με τον ΑΠΟΕΛ να χάνει ευκαιρία στο 9’, όμως στο 12’ απαντήσαμε και εμείς με τον Φαράζ να μην βρίσκει στόχο.

Ευτύχησε το ΑΠΟΕΛ να προηγηθεί στο 26’ με κεφαλιά-γκολ του Μάγκλιτσα, όμως η ομάδα μας για καλή μας τύχη πήρε τα πάνω της και στο 36’ ισοφάρισε με κεφαλιά του Γκαρσία, ενώ στα τελευταία λεπτά ανέβηκε και έψαξε την ανατροπή, με τον Γκιούρτσο στο 43’ από πλάγια να στέλνει την μπάλα έξω.

Έτσι το πρώτο μέρος έληξε ισόπαλο 1-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε και δεν είχε την ένταση που είχε το πρώτο, όπως ούτε και τις φάσεις.

Το ΑΠΟΕΛ βρήκε μεγάλη ευκαιρία στο 67’ με τον Οκριασβίλι, ο οποίος γέμισε κάθετα με χτύπημα φάουλ, ο Μάγκλιτσα έστρωσε ωραία στον Θεοδώρου που έκανε το σουτ με τον Τούμπα να λέει «όχι».

Η ομάδα μας στο Β’ μέρος έριξε αρκετά την απόδοση της με τον ΑΠΟΕΛ να μας πιέζει και να κάνουμε εύκολα λάθη.

Στα τελευταία λεπτά το ΑΠΟΕΛ γυρόφερνε έξω από την μεγάλη μας περιοχή με την ομάδα μας όμως στο 87’ να χάνει τεράστια ευκαιρία με τον Ρομό απέναντι από τον Μιχαήλ να στέλνει την μπάλα έξω.

Έτσι δεν καταφέραμε να φύγουμε με τη νίκη από το ΓΣΠ και πήραμε τον ένα βαθμό.

ΑΠΟΕΛ (Σ.Αυγουστή): Μιχαήλ, Πέδρο, Βινίσιους, Έσελινκ, Ζαμπάλα, Σόουζα, Σαρφό, Ντανίλο (55′ Οκριασβίλι), Θεοδώρου (69′ Εφραίμ), Νατέλ (88′ Σατσιάς), Μάγκλιτσα.

-Στον πάγκο: Σκουφέτ, Τσιλιγκίρης, Εφραίμ, Μιντίκκης, Οκριασβίλι, Σατσιάς, Γαβριήλ, Τσεμπάκ, Ντιαβαρά, Πολυκάρπου, Γουίλερ, Γεωργίου.

ΑΕΚ (Ντ.Μπαντία): Toύμπας, Λέδες, Τρισκόφσκι (87′ Λαμπόικο), Φαράζ (61′ Ακοράν), Γκαρθία (87′ Τάντι), Μιλίτσεβιτς, Ροσάλες, Τόμοβιτς, Γκιούρτσο, Μάμας (74′ Εσπινόσα), Άλτμαν (61′ Ρόμο).

-Στον πάγκο: Λεάλ, Τάντι, Ακοράν, Ρόμο, Λαμπόικο, Γκονζάλεθ, Ολατούντζι, Εσπινόσα, Χριστοφόρου, Παναντέρο, Ντάρμπισαϊρ, Ναούμ.

Κίτρινες: Θεοδώρου, Οκριασβίλι / Μάμας, Γκαρθία

Διαιτητής: Sozza Simone
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Σωτηρίου Μιχάλης
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Γεωργίου Παύλος
4ος Διαιτητής: Νικολάου Γιώργος
VAR: Abisso Rosario
AVAR: Γεωργίου Χαράλαμπος
Παρατηρητής: Τράττος Λεόντιος