ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Αποχωρεί και ο Τσάβι Ρόκα μετά τον Καραπατάκη

Αλυσιδωτές είναι οι εξελίξεις στην ομάδα μας. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του AEK Skala παρελθόν από την ομάδα μας αναμένεται να αποτελέσει και ο Τσάβι Ρόκα σε περίπτωση που δεν αλλάξει απόφαση ο Άντρος Καραπατάκης από το να παραιτηθεί από την προεδρία της ομάδας μας.

Ο Ρόκα εκτιμά απεριόριστα τον Καραπατάκη, οι σχέσεις τους είναι άριστες και ο ίδιος θέλει να δείξει την συμπαράσταση του και τον απόλυτο σεβασμό του με το να παραιτηθεί και ο ίδιος από Τεχνικός Διευθυντής και να αποχωρήσουν μαζί.

Σε περίπτωση που καταφέρουν οι στενοί του συνεργάτες και μεταπείσουν τον Άντρο Καραπατάκη και παραμείνει στην προεδρία, τότε θα παραμείνει μαζί του και ο Τσάβι Ρόκα.

Οι επόμενες μέρες είναι καθοριστικές για το μέλλον της ομάδας μας σε όλα τα επίπεδα και η κίνηση του Τσάβι Ρόκα αποδεικνύει και έμπρακτα ότι στηρίζει στον απόλυτο βαθμό τον Καραπατάκη.

Μάλιστα, έχει ήδη ενημερώσει τον πρόεδρο για την πρόθεση και απόφαση του και ευχή όλων μας είναι να ανατραπεί η αρχική του απόφαση και να παραμείνει στη θέση του και ο Καραπατάκης και ο Τσάβι Ρόκα.