Μπαντία: «Πολλοί περίμεναν πως θα αγωνιζόμασταν… όχι σαν μια μεγάλη ομάδα»!

Ο Νταβίντ Μπαντία μίλησε μετά το τέλος του εκτός έδρας αγώνα μας με τον ΑΠΟΕΛ που έγινε στο ΓΣΠ για την 7η αγωνιστική των μπαράζ.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής μας:

«Είχαμε δύσκολο έργο. Διατηρεί ίδια τα δεδομένα η ισοπαλία. Η γνώμη μου είναι ότι αξίζαμε περισσότερα. Στο πρώτο μέρος είχαμε τον έλεγχο, στο δεύτερο προσπαθήσαμε να βάλουμε δύσκολα στον αντίπαλο με αυτό το στυλ. Πολλοί περίμεναν πως θα αγωνιζόμασταν όχι σαν μια μεγάλη ομάδα, αλλά αυτό δεν αποδείχθηκε στο γήπεδο. Δεχθήκαμε το γκολ σε ένα σημείο που πρέπει να δώσουμε έμφαση. Δεν ήταν η καλύτερη αντίδραση από εμάς. Είχαμε ευκαιρίες, βρήκαμε ένα γκολ. Είμαι χαρούμενος για την προσπάθεια, όχι για το αποτέλεσμα. Σε ένα δύσκολο γήπεδο και σε ένα δύσκολο αντίπαλο.

Εγώ αυτό που βλέπω είναι το επόμενο ματς. Πάμε στον Εθνικό για την πρόκριση και να βρεθούμε εμείς στον τελικό. Αυτό είναι το επόμενο βήμα. Έχουμε τα τρία ματς στο πρωτάθλημα. Σκεφτόμαστε το κύπελλο. Παλεύουμε για δύο διοργανώσεις. Εμείς θα παίζουμε διαρκώς και ο αντίπαλος δεν έχει άλλες υποχρεώσεις. Αλλά μας αρέσει και καλούμαστε να παίξουμε όπως πρέπει σε τρεις μέρες για να πάμε στον τελικό.

Πρέπει να λάβω υπόψη ποιοι παίκτες έπαιξαν, ποιοι κουράστηκαν ή έχουν κάποιο πρόβλημα. Μακάρι να τελειώναμε τα παιχνίδια προηγουμένος. Καλείσαι να προσαρμοστείς. Παλεύουμε μέχρι το τέλος των αγώνων. Δουλεύουμε και έχουμε όραμα για τις δύο διοργανώσεις.

Την Τετάρτη θα πάμε στο Δασάκι και μετά θα κάνουμε καλή αποθεραπεία. Είμαι σίγουρος για τη δουλειά που κάνουν τα παιδιά σε αυτό το κομμάτι. Ο στόχος είναι να είμαστε σε ιδανική κατάσταση και για τους δύο θεσμούς. Δεν μπορείς να είσαι σε μια τέλεια κατάσταση, είμαστε στο τέλος της σεζόν. Προτιμώ να παλεύουμε για δύο στόχους.

Ο κόσμος είδε διαφορετικό πρόσωπο. Αυτό είδε στα τελευταία 4 από τα 5 παιχνίδια. Μια ομάδα που ξέρει να παίζει ποδόσφαιρο. Για τελευταία φορά να πω κάτι για το παιχνίδι με τον Εθνικό. Θα παλέψουμε για τα πάντα ενόψει επαναληπτικού. Το υπόσχομαι στον κόσμο και τον Πρόεδρο, θα πεθάνουμε στο γήπεδο για την πρόκριση».