Κρίμα, κρίμα, κρίμα! Αυτοκτονήσαμε και χάσαμε από τον ΑΠΟΕΛ

Ήττα μετά από ανατροπή με 2-1 για την ομάδα μας απέναντι στο ΑΠΟΕΛ μέσα στην Αρένα.

Η ομάδα μας προηγήθηκε με 1-0 στο 44’ με γκολ του Φαράζ, με τον ΑΠΟΕΛ να ισοφαρίζει σε 1-1 στο 62’ μετά από ατυχές λάθος του Εγγλέζου, ο οποίος γλίστρησε με τον Ζαμπάλα να σκοράρει. ‘Όμως στο 90+6 το ΑΠΟΕΛ κατάφερε να κάνει την ολική ανατροπή με τον Καρώ να κάνει το 2-1.

Έτσι μείναμε στους 42 βαθμούς και πέσαμε στην 3η θέση…

Η εικόνα του αγώνα:

Στο πρώτο μέρος ο ρυθμός του αγώνα δεν ήταν και τόσο καλός, με αρκετά λάθη και από τις δύο ομάδας, όμως αν πατούσε καλύτερα μία ομάδα ήταν η ΑΕΚ μας. Απειλήσαμε στο 13’ με το σουτ του Τρισκόφσκι, με τον Σάβιτς να βγάζει την άμυνα και να διώχνει.

Από εκεί και πέρα το ματς ήταν μοιρασμένο, με το ΑΠΟΕΛ στο 31’ να κερδίζει πέναλτι για χέρι του Μίκελ, όμως ο Βασίλης Δημητρίου είδε τη φάση στο μόνιτορ και πήρε πίσω την αρχική του απόφαση και ακύρωσε το πέναλτι.

Στην συνέχεια η ΑΕΚ μας ανέβηκε και προσπάθησε για το γκολ, πράγμα που κατάφερε. Στο 44’ σέντρα του Εγγλέζου, από κοντά ο Φαράζ με προβολή έκανε το 1-0 για την ομάδα μας, στέλνοντας την ΑΕΚ μας στα αποδυτήρια με το υπέρ της σκορ.

Στο δεύτερο μέρος μπήκαμε δυνατά και στο 52’ αγγίξαμε το 2-0, όμως το σουτ του Νταρμπισάιαρ έφυγε λίγο πάνω από την εστία του Μιχαήλ.

Στην συνέχεια στο 60’ χάσαμε άλλη τεράστια φάση, μετά από σέντρα ο Τρισκόφσκι μέσα στην περιοχή έκανε το σουτ στην κίνηση, με τον Μιχαήλ να βγάζει τεράστια απόκρουση.

Όμως στο 62’ πληρώσαμε τις χαμένες ευκαιρίες με το ατυχές λάθος του Εγγλέζου, ο οποίος γλίστρησε στο χώρο του κέντρου, με τον Ζαμπάλα να κλέβει να φεύγει μόνος, καθώς πέρασε και τον Λεάλ για να κάνει το 1-1.

Από εκεί και πέρα η ομάδα μας οπισθοχώρησε για τα επόμενα 10’ λεπτά, μέχρι στο 73’ με τον Φαράζ να χάνει ακόμη μία ευκαιρία με σουτ και τον Μιχαήλ να λέει και πάλι «όχι».

Από εκεί και πέρα το ΑΠΟΕΛ κρατούσε μπάλα και προσπάθησε να πιέσει, με την ομάδα μας να προσπαθεί να κρατήσει το 1-1 και να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις.

Στα τελευταία λεπτά η ομάδα μας πίεσε για το γκολ.

Στο 90+4 χάσαμε μεγάλη ευκαιρία με τον Ακοράν, με τον Μιχαήλ να κάνει ξανά απόκρουση.

Όμως στο 90+6 πληρώσαμε τις χαμένες φάσεις ξανά και μετά από φάουλ, ο Καρώ με κεφαλιά έκανε το τελικό 2-1.

ΑΕΚ: Λεάλ, Γκονζάλεθ, Μιλίσεβιτς, Εγγλέζου, Ροσάλες, Λέδες, Άλτμαν (Ακοράν 59′), Εσπινόσα (Μάμας 82′), Φαράζ (Παναντέρο 82′), Τρισκόφσκι, Ντάρμπισαϊρ (Ρόμο 59′)

Στον πάγκο: Τούμπας, Τάντι, Ακοράν, Αναστασίου, Λαμπόικο, Ναούμ, Χριστοφόρου, Μάμας, Μαρτής, Παναντέρο, Ολατούντζι, Ρομό.

ΑΠΟΕΛ: Σκουφέτ (Μιχαήλ 46′), Καρώ, Σάβιτς, Ζαμπάλα, Πέδρο, Σόουζα, Σατσιάς, Οκριασβίλι (Εφραίμ 82′), Θεοδώρου (Μάγκλιτσα 46′), Νατέλ, Κβιλιτάια

Στον πάγκο: Μιχαήλ, Τσιλιγγίρης, Εφραίμ, Μάγκλιτσα, Έσελινγκ, Γαβριήλ, Ντιαβαρά, Πολυκάρπου, Γουίλερ, Ντανίλο

Διαιτητής: Δημητρίου Βασίλης
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Καλογήρου Μάριος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Γεωργίου Παύλος
4ος Διαιτητής: Αργυρού Μ. Ανδρέας
VAR: Ortiz Arias Miguel Angel
AVAR: Γεωργίου Χαράλαμπος
Παρατηρητής: Καραϊσκάκης Μιχάλης