«Θέλουμε να φθάσουμε μέχρι το τέλος και στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο»

Στον Super Sport FM μίλησε ο Κυριάκος Δημητρίου για το παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ αλλά και γενικά για την προσπάθεια της ομάδας μας μετά και τη νίκη επί του ΑΠΟΕΛ.

Αναλυτικά κάποιες από τις τοποθετήσεις

«Να έχουμε τον 12ο μας παίκτη. Αντιλαμβάνεστε σε περίπτωση νίκης τι δυναμική θα δώσει».

«Είναι τόσο λεπτές οι ισορροπίες που κάθε αγωνιστική με μία νίκη πόσο μπορείς να προχωρήσεις και με μία ήττα πόσο πίσω μπορείς να μείνεις».

«Είναι περισσότερες οι θέσεις στην Ευρώπη. Είναι που δεν ξέρουμε τι θα συμβεί στο κύπελλο. Μιας και μένει ανοικτή η πέμπτη θέση. Είναι τόσο μικρές οι βαθμολογικές διαφορές που θα μείνουν έτσι μέχρι το τέλος».

«Εμείς αυτή την στιγμή κοιτάζουμε πως θα μπορέσουμε να πάρουμε ακόμη τρεις βαθμούς και να μείνουμε στη διεκδίκηση του τίτλου. Θέλουμε να φθάσουμε μέχρι το τέλος και στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο. Εμείς κοιτάζουμε πως θα πάρουμε το τρίποντο και με το ΑΠΟΕΛ. Μπαίνει στην εξίσωση για τα καλά το ΑΕΚ Αρένα και ο κόσμος».

«Επιστρέφουν Τάντι και Ρόμο που ήταν τιμωρημένοι, θα είναι τιμωρημένος ο Τόμοβιτς και κατά τη διάρκεια της βδομάδας θα δούμε την κατάσταση του Γκιούρτσο και του Άνχελ Γκαρσία».

«Ο Τόμοβιτς είναι σημαντική απώλεια ναι, αλλά δεν μένουμε σε μία απώλεια. Έχουμε πολλούς παίκτες. Αυτή τη βδομάδα θα προετοιμαστούμε χωρίς διακοπές και ελπίζουμε ότι θα περιοριστούμε μόνο στην απουσία του Τόμοβιτς λόγω τιμωρίας».