Μάγκικο διπλό στο «Παπαδόπουλος» και -4 από την κορυφή!

Με το δεξί ξεκίνησε η ομάδα μας στα πλέι οφ, καθώς πήραμε διπλό μέσα στο «Παπαδόπουλος» με 3-1 κόντρα στην Ανόρθωση.

Η ΑΕΚ μας έσπασε το αήττητο σερί της Ανόρθωσης που για 14 αγώνες ήταν αήττητη και δέχθηκε ήττα από την ομάδα μας.

Στο πρώτο μέρος καλύτερη η ομάδα μας προηγήθηκε με δύο γκολ, στο 4’ με Άλτμαν και στο 26’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι με τον Τρισκόφσκι, για να μειώσει στο 34’ σε 2-1 η Ανόθρωση με τον Αρτυματά. Στο δεύτερο μέρος και πάλι καλύτερη η ομάδα μας σκόραρε και τρίτο γκολ 64’ με τον Τρισκόφσκι για το τελικό 3-1.

Με αυτή τη νίκη η ομάδα μας έφτασε στους 42 βαθμούς και ανέβηκε στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Το φιλμ του αγώνα

Στο πρώτο μέρος η ομάδα μας μπήκε καλύτερα και με το «καλημέρα» κατάφερε να προηγηθεί μπροστά στο σκορ. Στο 4’ σέντρα του Φαράζ ο Άλτμαν έκανε την κεφαλιά και έγραψε το 1-0 για την ομάδα μας.

Από εκεί και πέρα η ΑΕΚ μας συνέχισε να πιέζει και είχε τον έλεγχο στον αγώνα. Στο 21΄ χάσαμε μεγάλη ευκαιρία για το 2-0, καθώς έγινε λάθος γύρισμα του Αραγιούρι προς το Λόρια, έκλεψε μπάλα ο Ματ, πήγε να αποφύγει τον κίπερ, όμως ο Αραγιούρι πρόλαβε και έδιωξε την μπάλα σε κόρνερ.

Όμως στο 25’ ο Αραγιούρι έκανε χέρι και κερδίσαμε πέναλτι, με τον Τρισκόφσκι στο 26’ να εκτελεί εύστοχα και να κάνει το 2-0 για την ομάδα μας.

Από εκεί και πέρα η ομάδα μας οπισθοχώρησε και έδωσε ευκαιρία στην Ανόρθωση στο 34’ με μακρινό σουτ του Αρτυματά έφτασε στο 2-1. Αποτέλεσμα με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος.

Στο δεύτερο μέρος η Ανόρθωση προσπάθησε να μας πιέσει για να φτάσει στην ισοφάριση και στα πρώτα λεπτά του δευτέρου μέρους μας έβαλαν δύσκολα. Όμως η αλλαγή του Καταλά με τον Ακοράν να περνά στο παιχνίδι, βοήθησε αρκετά την ομάδα μας και έφτιαξε κάποιες ευκαιρίες.

Στο 57΄ δυνατό σουτ εκτός περιοχής από τον Ακοράν, με τον Λόρια να διώχνει σε κόρνερ.

Ένα λεπτό μετά στο 58 χάσαμε ευκαιρία με τον Τρισκόφσκι, ο οποίος έκανε το τελείωμα, όμως ο Αντωνιάδης έβαλε την κόντρα και παραχώρησε κόρνερ.

Στο 61’ ο Ακοράν έχασε ακόμη μία ευκαιρία με το σουτ του να φεύγει λίγο έξω.

Όμως στο 64’ μετά από σουτ του Ακοράν, ο Λόρια απόκρουσε ασταθώς με τον Τρισκόφσκι από κοντά να κάνει το 3-1 και να πετυχαίνει το δεύτερο του γκολ.

Από εκεί και πέρα η ομάδα μας συνέχισε να ελέγχει το ματς και περιόρισε σε μεγάλο βαθμό τους αντίπαλους παίκτες, με αποτέλεσμα να διατηρήσει το υπέρ της σκορ.

Έτσι η ομάδα μας πήρε μία σημαντική νίκη με 3-1 εκτός έδρας κόντρα στην Ανόρθωση.

Ανόρθωση: Λόρια, Αντωνιάδης (71΄ Κορρέα), Αρτυματάς (71΄ Ιωάννου), Κορέια, Λάζαρος (71΄ Ρουσιάς), Αμπαρτζουμιάν, Καλτσάς (82΄ Πόποβιτς), Αραγιούρι, Χουσμπάουερ, Χριστοφή (60΄ Χρυσοστόμου), Νοβότνι

Στον πάγκο: Τζουρ, Παπαδόπουλος, Αβραάμ, Ρισβάνης, Εσκοβάλ, Χατζημιτσής, Μότης

ΑΕΚ: Λεάλ, Λέδες, Τρισκόφσκι (87΄ Ολατούντζι) , Φαράζ (73΄ Ναούμ), Μιλίσεβιτς, Ροσάλες, Εγγλέζου, Εσπινόσα (87΄ Χριστοφόρου), Ντάρμπισαϊαρ (73΄ Μάμας), Τόμοβιτς, Άλτμαν (55΄ Ακοράν)

Στον πάγκο: Τούμπας, Παρασκευά, Λαμπόικο, Αναστασίου, Παναντέρο, Μαρτής

Κίτρινες: Αραγιούρι, Νοβότνι /Εσπινόσα, Μάμας

Διαιτητής: Θεουλή Χρυσοβαλάντης
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Σωτηρίου Μιχάλης
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Ανδρέου Π. Ανδρέας
4ος Διαιτητής: Χατζηβασιλείου Θωμάς
VAR: Diaz De Mera Escuderos Isidro
AVAR: Τζιωρτζής Όμηρος
Παρατηρητής: Τράττου Λεόντιος