Εσείς αποφασίσατε: Η ενδεκάδα που διαλέξατε για να ξεκινήσει με τον ΑΠΟΕΛ

Το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ είναι προ των πυλών και το AEKSKALA έδωσε την ευκαιρία σε όλους εσάς να ψηφίσετε την αρχική μας ενδεκάδα σε σχηματισμό 4-4-2.

Επιλέξαμε τον σχηματισμό 4-4-2 καθώς αυτόν είδαμε περισσότερο στα φιλικά, αν και στην πρεμιέρα με τη Νέα Σαλαμίνα ο Κανέδα επέλεξε ένα 4-1-4-1. Δεν μπορούμε να ξέρουμε τι θα αποφασίσει ο Ισπανός κόουτς, ευχή μας είναι μόνο να έρθει η νίκη.

Προσπαθήσαμε να καλύψουμε όλους τους συνδυασμούς παικτών, ενώ δεν αφήσαμε εκτός τους Πλάνας-Γκολομπάρτ-Κάσες καθώς ακόμη είναι και επίσημα παίκτες του ρόστερ μας.

Στις επιλογές μας δεν προστέθηκαν οι Αντωνιάδης και Ναούμ που όπως όλα δείχνουν δεν θα προλάβουν την αναμέτρηση, όπως επίσης και ο Ναράνχο που θα μπει στην αποστολή μετά τη διακοπή.

Σύμφωνα λοιπόν με τις δικές σας ψήφους, ο Τόνιο θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, στο κέντρο της άμυνας θα πάρουν θέση οι Μόισοφ και Μικέλ, ενώ στα δύο άκρα βρίσκονται οι Ιωάννου (αριστερα) και Φερνάντεζ (δεξιά).

Στη μεσαία γραμμή επιλέξατε για τον άξονα τους Σπιρόφσκι-Άμπραχαμ, ενώ δεξιά η επιλογή σας ήταν ο Ακοράν και αριστερά ο Νάντο.

Το επιθετικό δίδυμο σας συνθέτουν οι Τρισκόφσκι και Φλοριάν.

Τέλος, να σημειώσουμε πως όσοι δεν επιθυμούσαν να φτιάξουν την ενδεκάδα τους με σύστημα 4-4-2, μπορούσαν να μας γράψουν στα σχόλια στο Facebook, κάτω από την ανάρτηση, ποια διάταξη προτιμούν και ποιοι παίκτες θα ήταν στο πλάνο τους.

Η ψηφοφορία και τα αποτελέσματα αυτής:

Αφήστε μια απάντηση