Το πρόβλημα νοοτροπίας και κουλτούρας και οι συναντήσεις με Ρόκα και όχι μόνο…

Αποκαλυπτικός και ιδιαίτερα έντονος ήταν ο πρόεδρος της ομάδας μας Άντρος Καραπατάκης σχετικά με την φιλοσοφία που πρέπει αν έχει η ομάδα μας και τον τρόπο αντιμετώπισεις σε πολλά θέματα και κυρίως στο θέμα… πρωταθλητισμού.

Γυρίζουμε σελίδα πλέον με τον Καραπατάκη να αρχίζει σειρά συναντήσεων αι επαφών με Ρόκα και το ποδοσφαιρικό τμήμα, έτσι ώστε η φιλοσοφία να αλλάξει και στα αποδυτήρια.

Αναλυτικά οι σημαντικές του αναφορές:

«Αυτό το πράγμα θα αλλάξει σίγουρα. Κατά τη δική μου άποψη υπάρχει πρόβλημα νοοτροπίας και κουλτούρας. Αφορά όλους. Από μένα, αν πηγαίνουμε κάτω-κάτω υπάρχει πρόβλημα νοοτροπίας το οποίο θα αλλάξει. Από σήμερα ξεκινούν συναντήσεις με όλους όσους αφορούν το ποδοσφαιρικό τμήμα. Αυτή την βδομάδα θα επεκταθούμε περισσότερο.

Εγώ δεν δέχομαι στην ΑΕΚ να ακούσω ξανά πάμε παιχνίδι με παιχνίδι. Ο στόχος της ΑΕΚ είναι ο πρωταθλητισμός. Όσο είμαι εγώ στην προεδρία ο στόχος είναι το πρωτάθλημα. Η ομάδα κάνει πρωταθλητισμό. Όταν ο στόχος σου είναι το πρωτάθλημα δεν σημαίνει ότι θα πιάσεις το πρωτάθλημα, διότι δεν είσαι μόνος σου. Ο στόχος είναι το πρωτάθλημα. Δεν είμαστε μακριά. Υπήρχαν ομάδες που ήταν 12 πόντους πίσω μας και μιλούσαν για πρωτάθλημα. Εμείς ήμασταν δυο πόντους μπροστά και μιλούσαμε πάμε παιχνίδι με παιχνίδι. Από σήμερα αυτό αλλάζει. Η ομάδα κάνει πρωταθλητισμό.

Μπορεί να το πάρουμε μπορεί και να μην το πάρουμε. Όπως μου είπε ένας φίλος, αν στοχεύεις στο φεγγάρι, αν αποτύχεις θα πέσεις στα άστρα. Όταν στοχεύεις στα άστρα και αποτύχεις θα πέσεις στο άπειρο και εμείς στοχεύουμε στο πρωτάθλημα. Από σήμερα η νοοτροπία αλλάζει, διότι πιστεύω είναι αυτό που μας δημιούργησε κοιλιά και άλλα. Υπάρχει πρόβλημα νοοτροπίας στην ομάδα και το οποίο πρέπει να αλλάξει, σε όλους. Ίσως και ο πρόεδρος να φταίει σε πολλά πράγματα, ίσως να μην έβαλα αρκετή πίεση, πίεση βάζω πάρα πολλή εντωμεταξύ για να ξέρει ο κόσμος, ίσως να μην έσπρωξα αρκετά την ιδέα ότι τούτο με ενδιαφέρει παραπάνω.

Αν αποτύχουμε στο πρωτάθλημα και πάμε Ευρώπη εντάξει, αλλά δεν είναι πάμε Ευρώπη και όλα ok. Το λέω διότι δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Υπάρχει πολύ καλό ρόστερ, πληρωμένοι όλοι στην ώρα τους, δεν χρωστάμε τίποτα, υπάρχει η έδρα, ο κόσμος ανταποκρίθηκε φέτος, γιατί κάποιοι φωνάζουν. Ο στόχος είναι το πρωτάθλημα και δεν έχει χαθεί τίποτα. Στα ντέρμπι έχουμε πολύ καλή βαθμολογία και θα το παλέψουμε μέχρι το τέλος».