Το ντεφορμάρισμα του Τρισκόφσκι με αριθμούς

Όπως και να το κάνουμε τα τέσσερα σερί παιχνίδια χωρίς γκολ για την ομάδα μας, το σερί επτά αγώνων χωρίς νίκη και ένας Τρισκόφσκι που ξεκίνησε το πρωτάθλημα «πυροβολώντας» και τώρα σίγησε είναι στοιχεία που προβληματίζουν.

Ο Σκοπιανός επιθετικός όπως και να το κάνουμε αποτελεί βαρόμετρο. Η ομάδα μας είναι απόλυτα εξαρτημένη από τη δική του καλή εικόνα. Από την φόρμα του, από τον οίστρο του και από τα γκολ του.

Όταν ο Τρισκόφσκι δεν σκοράρει η ομάδα μας τα βρίσει σκούρα και αυτό αποτυπώνεται και από τους αριθμούς στο γήπεδο. Ο αρχηγός μας, που είναι και πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος με 10 γκολ, έχει σκοράρει μόλις δυο γκολ στα τελευταία 14 παιχνίδια, το ένα από το σημείο του πέναλτι.

Ο Καταλά δεν έχει βρει αντίδοτο στο ντεφορμάρισμα του Τρισκόφσκι. Δεν μπορεί η ομάδα μας να βρει λύσεις όταν ο έμπειρος επιθετικός δεν «τραβάει». Κάτι που ίσως θα πρέπει να σκεφτεί ο Καταλά είναι ότι μπορεί να δοκιμάσει και ενδεκάδα χωρίς Τρισκόφσκι. Δεν είναι κακό ο αρχηγός μας όταν δεν είναι καλά να μείνει εκτός ενδεκάδας. Ίσως με αυτό τον τρόπο να τον προστατεύει και ο κόουτς. Ίσως να χρειάζεται κάποιες ανάσες για να επιστρέψει δριμύτερος.

Όπως και να έχει ο Τρισκόφσκι είναι εξαιρετικά σημαντικός και χρήσιμος για την ομάδα μας. Όσο πιο γρήγορα βρει ξανά ρυθμό, τόσο πιο εύκολα θα βρούμε τον τρόπο να κερδίσουμε ξανά. Δεν μπορεί όμως πάντα ο Τρισκόφσκι να μας ξελασπώνει. Πρέπει και όλοι οι υπόλοιποι που τον πλαισιώνουν να αρχίσουν να σκοράρουν και να δίνουν επιπλέον λύσεις και βοήθειες.