«Είναι ουτοπικό να είσαι έτοιμος, οποιαδήποτε στιγμή μπορεί να προκύψει εξέλιξη»

Ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας μας, Κυριάκος Δημητρίου, μίλησε στον Super Sport FM και ανάμεσα σε άλλα αναφέρθηκε στη νίκη μας κόντρα στη Σαλαμίνα αλλά και στο επόμενο ματς που είναι κόντρα στον ΑΠΟΕΛ.

Αναλυτικά:

Για την κίνηση του Τρισκόφσκι να αφιερώσει το γκολ στον αδικοχαμένο Νικόλα: «Ήταν ιδιαίτερα συγκινησιακό το κλίμα και έγινε ακόμα περισσότερο μετά το γκολ του Τρισκόφσκι και την υπόσχεση που έκανε πράξη. Είναι από τις στιγμές που θα μείνει χαραγμένη για καιρό. Πόσο μάλλον και από την αντίδραση και του κόσμου της Νέας Σαλαμίνας. Όσο βαρύ και αν ήταν το κλίμα, αυτές τι κινήσεις πρέπει να τις τονίζουμε. Από κει και πέρα δεν υπάρχουν και πολλά άλλα να πούμε πάνω σε αυτό το κομμάτι. Πριν το παιχνίδι ήταν η νεκρώσιμη ακολουθία και μετά πήγαμε στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Περιμένατε ότι θα ήταν δύσκολο ματς και για τους δύο και πήρατε την ουσία που είναι η νίκη: «Στην πρεμιέρα είναι ουτοπικό να είσαι έτοιμος και να προσφέρεις θέαμα. Μετά και από μια τόσο μεγάλη αποχή αυτό που μετράει είναι το αποτέλεσμα και το πήραμε. Ήταν ένα παιχνίδι όπως ακριβώς το περιμέναμε. Καταφέραμε να βάλουμε το γκολ με τον Τρισκόφσκι. Στην επανάληψη ισοφαριστήκαμε. Μετά ήρθε και η αποβολή, βάλε το δεύτερο γκολ και τα πράγματα απλοποιήθηκαν για εμάς, δεν κινδυνέψαμε μέχρι και το φινάλε. Αρχίσαμε νικηφόρα και αυτή είναι η ουσία. Το ίδιο θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και στο παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ».

Τώρα ακολουθεί το ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ: «Είναι ένα μεγάλο ντέρμπι. Είναι σημαντικό το ότι κάναμε καλή αρχή και καλούμαστε να κρατήσουμε τα θετικά. Υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης, κανείς δεν μπορεί να είναι έτοιμος και θα δουλέψουμε για να παρουσιαστούμε ακόμα πιο έτοιμοι με το ΑΠΟΕΛ».

Για τα αγωνιστικά, ποιοι είναι μέσα και ποιοι έξω; «Ο Χέιτλι έπαιξε για πρώτη φορά χθες και θα είναι ακόμα πιο έτοιμος. Περιμένουμε να επιστρέψει ο Τόνιο. Αν αφαιρέσω τον Αντωνιάδη και τον Ναούμ οι υπόλοιποι που ήταν εκτός εναπόκειται στην τεχνική ηγεσία αν θα τους πάρει στην αποστολή».

Θα είναι το πρώτο παιχνίδι με τον κόσμο σας: «Είναι το πρώτο ματς στην έδρα μας και τα γνωστά δεδομένα με τα πρωτόκολλα. Περιμένουμε να ανεβάσουμε και ρυθμούς στα διαρκείας για να καλύψουμε το ποσοστό του 33%».

Για την ενίσχυση: «Σε οποιαδήποτε στιγμή μπορεί να προκύψει εξέλιξη. Μόλις υπάρξει κάτι θα το ανακοινώσουμε».

Αφήστε μια απάντηση