Συγκλονιστικός Μοϊσόφ! «Έντιμος άντρας, κορυφαίος πρόεδρος, η ΑΕΚ θα είναι πάντα στην καρδιά μου» (απάντηση Κλήμη)

Ένα ξεχωριστό σχόλιο είχαμε από τον πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας μας, τον Ντάνιελ Μοϊσόφ. Συγκεκριμένα, η σελίδα φίλων της ομάδας μας στο facebook «ΑΕΚ Λάρνακας – Ειδήσεις» προχώρησε σε ανάρτηση μέρος των όσων ανέφερε ο πρόεδρος μας στη χθεσινή Διάσκεψη Τύπου.

Ο Μοϊσόφ σχολίασε την ανάρτηση και αποθέωσε τον πρόεδρο μας και την εντιμότητα του: «Υψηλού επιπέδου άτομο, έντιμο άτομο, έντιμος άντρας, κορυφαίος πρόεδρος. Ήταν χαρά μου που είχα ένα πρόεδρο σαν αυτόν».

Στο σχόλιο του Μοϊσόφ απάντησε ο Κλήμης Αλεξάνδρου, αναφέροντας: «Respect φίλε μου. Ο τρόπος που μιλάς για τον πρόεδρο και γενικότερα για την ομάδα, δείχνουν πόσο πραγματικά αγάπησες τον σύλλογο και τους ανθρώπους του. Αυτός είναι ο λόγος που θα σε αγαπάμε για πάντα. Όχι σαν κάποιους άλλους που έχουν πάρει περισσότερα απ’ όσα έχουν δώσει και τώρα δεν είναι στον σύλλογο και προσπαθούν να πληγώσουν τον σύλλογο. Γνωρίζω ότι πολλοί γνωρίζουν σε ποιον αναφέρομαι. Μπράβο Ντάνιελ, σεβασμός!».

Με τον boss να δίνει τη δική του απάντηση: «Η ΑΕΚ θα είναι πάντα στην καρδιά μου σαν το δεύτερο μου σπίτι. Ο πρόεδρος και οι άνθρωποι της μέσα στην ομάδα, οι οπαδοί, για μένα είναι το ίδιο. Πραγματική αγάπη».

Μας συγκίνησε ο Ντάνιελ που δείχνει πόσο πολύ αγάπησε την ομάδα, τους ανθρώπους της και τον κόσμο της!

Ευχαριστούμε BOSS!