Δεν τα βάζαμε και έκτη σερί ισοπαλία!

Ισόπαλο 0-0 έληξε το ματς στο ΓΣΠ με τον Ολυμπιακό για το εξ αναβολής παιχνίδι της 15ης αγωνιστικής.

Η ομάδα μας ήταν ανώτερη σε όλη τη διάρκεια του ματς, έχοντας την κατοχή και σχεδόν δεν απειλήθηκε καθόλου πέραν μίας φάσης στο 90’ λεπτό, όμως δεν καταφέραμε να σκοράρουμε για άλλο ένα παιχνίδι και πήραμε την πέμπτη σερί ισοπαλία στο πρωτάθλημα και +1 στο Κύπελλο.

Αποκορύφωμα οι δύο κλασικές ευκαιρίες με Τρισκόφσκι στο 92’ και το απευθείας φάουλ του Εγγλέζου, το οποίο απέκρουσε ο Μολ και μετά χτύπησε στο δοκάρι.

Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν ανώτεροι και είχαμε τον έλεγχο.  

Ένα ημίχρονο χωρίς πολλές φάσεις με την ΑΕΚ μας να πατά καλύτερα και να φτιάχνει κάποιες ευκαιρίες χωρίς να καταφέρνει να σκοράρει.

Είχαμε την κατοχή και την διάθεση να παίξουμε ποδόσφαιρο, ενώ η ομάδα μας δεν απειλήθηκε σε καμία στιγμή από τον αντίπαλο, καθώς δεν έφτιαξε ούτε και μία φάση.

Στο δεύτερο μέρος στα πρώτα δέκα λεπτά δεν υπήρξε κάτι το αξιοσημείωτο, ενώ στο 59’ η ομάδα μας έχασε ευκαιρία από κοντά δεν βρήκε στόχο με το κεφάλι ο Γκαρθία, από σέντρα του Εσπινόσα.

Η ομάδα μας είχε τον έλεγχο και την κατοχή, προσπαθώντας να φτάσει σε κάποιο γκολ.

Στα τελευταία λεπτά η ΑΕΚ μας άσκησε πίεση, ενώ στο 92’ χάσαμε μεγάλη ευκαιρία με τον Τρισκόφσκι από πολύ κοντά να κάνει το πλασέ από την κεφαλιά-πάσα του Εγγλέζου, η μπάλα χτύπησε σε αμυντικό του Ολυμπιακού και έφυγε κόρνερ. Μεγάλη ευκαιρία χάσαμε και στο 94’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Εγγλέζου, όμως ο Μολ έκανε την απόκρουση του αγώνα κρατώντας το μηδέν.

Έτσι δεν καταφέραμε να φύγουμε με το τρίποντο από το ΓΣΠ, μένοντας στο 0-0 και ανεβήκαμε στους 36 βαθμούς.

Ολυμπιακός: Μολ, Σαμπίνια, Μπόβεδα, Γκουστάβο (89΄ Μανρίκε), Κα (87΄ Χριστοδούλου), Γουίλσον (64΄ Σάλι), Ντιαγνέ, Γουακάσο, Νάνι, Κυριάκου, Χαραλάμπους (64΄ Πεχλιβάνης)

Στον πάγκο: Κόβατς, Τσούπιτς, Ανδρονίκου, Μιχαήλ, Πηλαβάς, Καραγιάννης

ΑΕΚ: Λεάλ, Λέδες, Ρομό (84΄ Ολατούντζι), Τρισκόφσκι, Φαράζ (63΄ Ακοράν), Γκαρθία, Μιλίσεβιτς, Εσπινόσα (77΄ Εγγλέζου), Χριστοφόρου, Τόμοβιτς, Μάμας (77΄ Ναούμ)

Στον πάγκο οι Τούμπας, Τάντι, Γκονζάλεθ, Αναστασίου, Ντάρμπισαϊρ, Γκιούρτσο

Κίτρινες: Ντιαγνέ 6η, Κυριάκου, Γουακάσο / Μάμας 9η, Εσπινόσα, Τόμοβιτς

Διαιτητής: Θεουλή Χρυσοβαλάντης
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Τζιωρτζής Όμηρος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Ηροδότου Ξένια
4ος Διαιτητής: Φελλάς Κωνσταντίνος
VAR: Δημητρίου Βασίλης
AVAR: Σάββα Γιώργος
Παρατηρητής: Ιωάννου Μιχάλης