Τρίσκο σε κόσμο: «Σας βλέπω στα μάτια, ούτε εγώ κοιμάμαι τα βράδια»

Όπως αναφέραμε προηγουμένως μερίδα φίλων της ομάδας μας, αλλά και μερίδα των οργανωμένων μας, βρέθηκε έξω από τα αποδυτήρια και περίμενε να συνομιλήσει με ποδοσφαιριστές.

Ο κόσμος θέλησε να ακούσει την άποψη των ποδοσφαιριστών και να ανταλλάξουν απόψεις για τις τελευταίες εμφανίσεις και την παρατεταμένη αγωνιστική πτώση της ομάδας μας.

Μεταξύ άλλων ο κόσμος συνομίλησε με Ακοράν, Τρισκόφσκι και Έκτορ Γκονζάλεζ με τους δυο τελευταίους να έχουν μία όμορφη συζήτηση σε πολύ καλό κλίμα με τον κόσμο.

Πιο κάτω παραθέτουμε απόσπασμα των όσων συζητήθηκαν.

Ιβάν Τρισκόφσκι:
«Όπως ούτε εσείς μπορείτε να κοιμηθείτε την νύχτα ούτε εγώ μπορώ. Σας βλέπω στα μάτια και μπορείτε να με πιστέψετε, γιατί ξέρετε πόσο αγαπώ την ομάδα. Και μένα στόχος μου είναι να πάρω το πρωτάθλημα και προσπαθώ να το μεταφέρω και σε όλη την ομάδα όσο μπορώ σαν αρχηγός», σχολίασε.

Έκτορ Γκονζάλεζ:
«Όλοι πονούμε την ομάδα. Στο τελευταίο μου παιχνίδι πήγαμε δεύτερη κατηγορία. Μπορείτε να καταλάβετε τι πόνο έχω κι εγώ. Όλοι θέλουμε να δούμε την ΑΕΚ πρωταθλήτρια. Έχουμε και πρώτο και δεύτερο πλάνο και θα το εφαρμόσουμε για να πάμε καλύτερα».

Στο τέλος και οι δυο ζήτησαν κατανόηση και να παραμείνουμε δίπλα στους παίκτες όσο μπορούμε και για το πρωτάθλημα ο Τρίσκο τόνισε ότι κάτι δεν μας βγαίνει αλλά θα συνεχιστεί η προσπάθεια.

Αξίζει να αναφερθεί ότι το κλίμα ήταν αρκετά καλό. Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι σε αυτή τη δύσκολη στιγμή και να στηρίξουμε τους ποδοσφαιριστές μας.