Το κρίσιμο ματς με Άρη, οι απαντήσεις και οι νέοι που καλούνται να βοηθήσουν με το «καλημέρα»

Πολύ δύσκολο παιχνίδι μας περιμένει στις 17:00 κόντρα στον Άρη μέσα στην έδρα μας. Μετά και τις σερί ισοπαλίες οι οποίες μας άφησαν πίσω επιβάλλεται να αντιδράσουμε.

Επιβάλλεται να δείξουμε χαρακτήρα σαν ομάδα και να δώσουμε απαντήσεις προς πάσα κατεύθυνση. Πολλοί άρχισαν να πιστεύουν ότι δεν μπορούμε. Εμείς όλοι μαζί, ενωμένοι, επιβάλλεται να τους δείξουμε και να τους αποδείξουμε ότι και μπορούμε και θέλουμε.

Ο Άρης έδειξε μέχρι σήμερα ότι μόνο τυχαία ομάδα δεν είναι. Κάθε άλλο. Είναι ομάδα με πλάνο, με ποιότητα, μαχητικότητα, παίζει διαφορετικό στυλ από το δικό μας και καλούμαστε να βρούμε τρόπους και λύσεις να τον αντιμετωπίσουμε σωστά.

Σημαντικό κομμάτι οι νέοι…
Μέσα σε όλα αυτά σημαντική «ένεση» αναμένεται και επιβάλλεται να δώσουν οι νέοι μας παίκτες με το… καλημέρα. Με το που μπουν στο γήπεδο πρέπει να δώσουν άλλο αέρα στην ομάδα, άλλη προοπτική και ένα διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού. Ο Λαμπόικο αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού, ενώ και ο Άλτμαν έχει πιθανότητες. Όποιοι παίξουν από τους νέους πρέπει να δώσουν το κάτι παραπάνω.

Ο κόσμος να συνεχίσει στον ίδιο τέμπο
Είναι πολύ σημαντικό και ο κόσμος μας να μπορέσει να συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς και να στηρίξει την ομάδα όσο περισσότερο μπορεί. Μπορεί να είναι κρύο αλλά η ομάδα μας χρειάζεται και πρέπει να μας έχει στο πλευρό του. Όπως στο Δασάκι, όπως και στα πλείστα παιχνίδια. Να γίνουμε ο 12ος παίκτης και να δώσουμε την ώθηση που πρέπει.