Ο Κανέδα ενόψει Νέας Σαλαμίνας: ”Θα πάμε για τη νίκη, θέλουμε να δούμε βελτίωση”

Ο κόουτς της ομάδας μας, Νταβίντ Κανέδα, σε δημοσιογραφική διάσκεψη που παρέθεσε, μίλησε ενόψει του αγώνα της πρεμιέρας με τη Νέα Σαλαμίνα.

Το aekskala.net σας μετέφερε όλα όσα ειπώθηκαν κατά τη διάρκεια της διάσκεψης.

Αναλυτικά:

«Αυτή τη στιγμή και με τις συνθήκες που υπάρχουν είναι δύσκολο να κάνεις ένα σχόλιο. Το επίπεδο ανεβαίνει και το βλέπουμε. Περιμένουμε, ειδικά στην πρεμιέρα, πως θα είναι δύσκολο.

Ο Αντωνιάδης και ο Ναούμ είναι οι μόνοι τραυματίες. Οι υπόλοιποι θα είναι διαθέσιμοι πιστεύω με τα δεδομένα που υπάρχουν.

Αυτή τη στιγμή είναι δύσκολο να παίξουν οι Χέιτλι και Νάντο. Ένα μήνα τώρα δεν έχουν προπονηθεί καθώες δεν είχαν αγώνες. Έχουν βελτιωθεί μέσα σε λίγες μέρες αλλά είναι με τον χρόνο που θα πάνε στο 100%.

Δεν μου αρέσουν οι δικαιολογίες και η αλήθεια είναι πως στα τελευταία φιλικά δεν είχαμε καλή εικόνα. Προσπαθούμε να κάνουμε παιχνίδι από πίσω και πρέπει να βελτιωθούμε. Το σημαντικό είναι να βελτιωθούμε και να φτάσουμε στον στόχο μας.

Ελπίζω να βρούμε και άλλους σκόρερ πέραν από τον Ιβάν. Είμαστε σε ένα δρόμο που περιμένουμε ότι με βελτίωση θα φτάσουμε σε περισσότερες επιλογές. Δεν θα ακούσετε λόγια από εμένα, θέλουμε να δούμε βελτίωση.

Είναι αδύνατο να είμαστε απόλυτα έτοιμοι. Όταν έχεις ποιοτικούς παίκτες γίνεται πιο εύκολο το έργο του κόουτς. Ο κόσμος και με το δίκαιο του ζητά αποτελέσματα και εμείς για αυτό δουλεύουμε.

Το παρελθόν είναι εκεί και η προϊστορία. Όμως εμείς μπορούμε να ξεκινήσουμε με νίκη κόντρα στην παράδοση. Σε κάθε ματς εξαρτάται από την εικόνα που θα βγάλουν οι δύο ομάδες. Εμείς θα πάμε για να κάνουμε ένα καλό ξεκίνημα.

Για εμένα όσοι είναι εδώ και κάνουν προπόνηση, μέχρι τη τελευταία μέρα τους υπολογίζω όπως όλους τους άλλους.

Είμαστε σε φάση μετάβασης για να ξεκινήσει η χρονιά. Περιμένουμε να γίνουν και οι υπόλοιπες προσθήκες, είμαστε σε αυτό τον δρόμο. Τους περιμένουμε. Σαν προπονητής η δουλειά μου είναι να ετοιμάσω τους παίκτες που έχω μαζί μου. Εκτιμώ την προσπάθεια που έκαναν στην προετοιμασία. Το θέμα είναι να δουλεύεις και να παλεύεις μέχρι να έρθουν οι επόμενοι.

Οι παίκτες πρέπει να κάνουν τη δουλειά τους. Ξεχωριστά για τους νεαρούς, εκτιμώ την προσπάθεια τους και είναι καλό το επίπεδο από την 1η μέρα. Μπορούν να βελτιωθούν και να πάρουν ακόμη περισσότερες ευκαιρίες στη σεζόν.

Το 4-4-2 είναι διαφορετικό γιατί έχουμε ακραίους και είναι διαφορετικό πως παίζεις με καθαρόαιμους ακραίους ή να συγκλίνουν για να ανεβαίνουν οι πλάγιοι μπακ. Δεν είναι θέμα συστήματος, είναι θέμα πως θα παίξεις σωστά και να επιδιώξεις με τον σωστό τρόπο να καταστρέψεις το παιχνίδι του αντιπάλου.

Ουσιαστικά για τον κόσμο μας παίζουμε. Ο αγώνας που κάνουμε είναι για αυτούς. Ιδιαίτερα μέσα στις νέες συνθήκες. Και εγώ και ο κόσμος θέλουμε να δούμε την ομάδα να πάει στο 100%. Μέσα από τη δουλειά μας να πιάσουμε το μάξιμουμ μας. Και αυτό θέλω να τους πω. Ότι θέλω να δημιουργήσω μια δυνατή ομάδα που θα κερδίζει παντού».

Το video:

Αφήστε μια απάντηση