Να γιατί λέμε ότι ο Απόλλωνας θα χάσει την ένσταση!

Ο νομικός Γιώργος Χριστοφίδης μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 για την πολύκροτη υπόθεση της ένστασης του Απόλλωνα κατά του κύρους του αγώνα με την ΑΕΚ.

Και όταν ένας νομικός με εμπειρία σε αθλητικές υποθέσεις, λέει που θα στηριχτεί ο Απόλλωνας για να κερδίσει τη δικαστική μάχη, τότε μπορούμε και εμείς να πάρουμε θέση.

Διαβάστε λοιπόν τι είπε ο Χριστοφίδης επί τούτου:

«Εκείνο που θα έλεγα εγώ είναι ότι για να πείσει τον Αθλητικό Δικαστή ο Απόλλωνας θα χρειαστεί αν δείξει ότι το αποτέλεσμα που επακολούθησε του θετικού δείγματος δεν ήταν νόμιμο, δεν ήταν ορθό. Έτσι θα ενισχύσει την δική του θέση. Αν δεν το πετύχει αυτό, έχω την ταπεινή άποψη ότι η ένσταση είναι καταδικασμένη σε απόρριψη. Μπορεί να το πετύχει έχοντας επίγνωση τον αποτελεσμάτων για να χτίσει υπόθεση αμφισβήτησης».

Έτσι λοιπόν εμείς απαντάμε ότι από την στιγμή που οι κινήσεις μας για τα επόμενα αποτελέσματα που επακολούθησαν του θετικού δείγματος ήταν ΝΟΜΙΜΕΣ και μετά από υποδείξεις, τότε δεν έχουμε κάτι να φοβηθούμε. Εμείς ακολουθήσαμε τις οδηγίες των αρμοδίων, και ούτε χημικοί είμαστε για να βγάζουμε από μόνοι μας αποτελέσματα των τεστ.

Άλλωστε το ίδιο το Υπουργείο με γραπτή αποδέσμευση του αποφάσισε ότι οι δύο συγκεκριμένοι παίκτες δεν ήταν θετικοί και επί της ουσίας αυτό φανερώνει και την ουσία της υπόθεσης. Άρα καμία ευθύνη δεν βρίσκεται στο σωματείο μας.

Αυτό αντιλαμβανόμαστε εμείς και για αυτό πιστεύουμε ότι η ένσταση του Απόλλωνα θα χαθεί στο τέλος της ημέρας.