Τις αποκάλυψε χωρίς πρόβλημα ο Κόντε

Σε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης προχώρησε ο Τεχνικός Διευθυντής της ομάδας μας Αρνάλ Κόντε στο επίσημο κανάλι της ομάδας μας AEK LARNACA TV.

Η συνέντευξη έγινε στις 11/8 πριν το φιλικό με τον Ολυμπιακό.

Xωρίς κανένα δισταγμό αποκάλυψε τις θέσεις όπου θα κινηθούμε για μεταγραφές.

Τερματοφύλακα και κεντρικό μέσο έχουμε αποκτήσει ήδη ενώ όπως ανάφερε φουλάρει για αριστεροπόδαρο αμυντικό, ακραίο επιθετικό (άλλος πέραν από τον Νάντο) και έναν σέντερ φορ.

Αναλυτικά:

Τώρα το πλάνο των μεταγραφών, νομίζω λίγο πολύ όλοι γνωρίζουν ότι ψάχνουμε ένα αριστεροπόδαρο κεντρικό αμυντικό, που μας λείπει από την στιγμή που αποχώρησε ο Καταλά από την ΑΕΚ και ήταν πολύ σημαντικός τα τελευταία 7-8 χρόνια. Είναι κάτι που μας λείπει, ένας αριστεροπόδαρος κεντρικός αμυντικός.

Επίσης ο ποδοσφαιριστής στην μεσαία γραμμή, ο ανασταλτικός μέσος που μας λείπει κάθε χρόνο και είναι δύσκολο να τον βρεις. Όχι μόνο στην ΑΕΚ, αλλά επειδή με το δικό μας στυλ παιχνιδιού είναι δύσκολο να βρεις κάποιον σε αυτήν την θέση. Πιστεύω πως θα το κάνουμε και είμαι χαρούμενος από τον τρόπο που δουλεύουμε πάνω σε αυτό.

Μετά είναι τα άκρα που είναι πολύ σημαντικό γιατί αυτή την στιγμή διαθέτουμε μόνο 1-2 ποδοσφαιριστές, βεβαίως εξαρτάται και από το πως βλέπεις τους ποδοσφαιριστές που μπορούν να αγωνιστούν εκεί, για παράδειγμα ο Μακρής μπορεί να αγωνιστεί στα άκρα αλλά επίσης μπορεί να γίνει σημαντικός στην κορυφής της επίθεσης. Ο προπονητής μας θέλει να καταλάβει τον τρόπο που θέλει να παίξει.

Μετά το πιο πιθανόν ένα παίκτη για την κορυφή της επίθεσης. Αλλά δεν βιαζόμαστε για αυτή την θέση, θα δούμε πως κινείται η μεταγγραφική αγορά, όπου πάντα υπάρχουν εκπλήξεις. Αυτές λίγο-πολύ είναι οι θέσεις που ψάχνουμε.

Αφήστε μια απάντηση