Κεφάλαιο τραυματισμοί: Έξω ο Τόνιο, τα δεδομένα με Τρουγιόλς και Ακοράν

Η προετοιμασία της ομάδας μας συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς ενόψει της πρεμιέρας με τη Νέα Σαλαμίνα.

Το υφιστάμενο ρεπορτάζ σκοπό έχει να ανοίξει τον φάκελο τραυματισμοί και να αναλύσει τα δεδομένα με τους παίκτες που αντιμετωπίζουν κάποια προβλήματα.

Αρχικά να σημειώσουμε τους γνωστούς. Αντωνιάδης και Ναούμ βρίσκονται στα πιτς και κάνουν αγώνα δρόμου να επιστρέψουν το συντομότερο. Χάνουν σίγουρα τη Νέα Σαλαμίνα.

Επίσης, εκτός προπονήσεων έμεινε και ο Τόνιο ο οποίος ταλαιπωρείται από ένα τραυματισμό στο πόδι. Οι ιατρικές του εξετάσεις θα καταδείξουν τι ακριβώς αντιμετωπίζει και πόσο καιρό θα μείνει εκτός. Πάντως εδώ και λίγες μέρες δεν προπονείται κανονικά, δηλαδή σε φουλ ρυθμούς, και έτσι θα πρέπει να περιμένουμε. Αυτός ήταν και ο λόγος που δεν ήταν στην αποστολή στο φιλικό με την ΑΕΛ.

Επιπρόσθετα, πληροφορίες της ιστοσελίδας μας αναφέρουν πως ο Τρουγιόλς σήμερα δεν ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα, ενώ προς το τέλος αποχώρησε ο Ακοράν καθώς ένιωσε ενοχλήσεις. Τα δεδομένα και με τους δύο είναι κοινά.

Αύριο αφού έχει παραχωρηθεί ρεπό, η κατάσταση τους θα ξεκαθαρίσει την Πέμπτη που θα επανέλθει η ομάδα στις προπονήσεις. Ελπίζουμε να μην αντιμετωπίζουν κάτι ανησυχητικό και να είναι στη διάθεση του Κανέδα για την 1η αγωνιστική.

Έτσι πέραν από τους Αντωνιάδη και Ναούμ, οι άλλοι τρεις Ισπανοί (Τόνιο, Ακοράν, Τρουγιόλς) έχουν ο καθένας τις δικές του πιθανότητες για να προλάβουν τη Νέα Σαλαμίνα.

Οι επόμενες μέρες είναι οι πλέον σημαντικές και θα ξεκαθαρίσουν το σκηνικό γύρω από κάθε περίπτωση ξεχωριστά.

Αφήστε μια απάντηση