Κυριάκος για ισοπαλία, Χριστουγεννιάτικο δώρο και Μάμα (Δηλώσεις)

Το πρωί της Τρίτης, επόμενης μέρας του εκτός έδρας ισόπαλου ντέρμπι με την Ομόνοια, ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΚ μας, Κυριάκος Δημητρίου, μίλησε στον Super Sport FM.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του:

Για τη χθεσινή ισοπαλία: «Θα ήμασταν απόλυτα ικανοποιημένοι ένα φεύγαμε με τη νίκη από το ΓΣΠ σε ένα εξισορροπημένο παιχνίδι. Ήταν ένα παιχνίδι που φαινόταν ότι θα κριθεί στις λεπτομέρειες και στο τέλος συμβιβαστήκαμε στην ισοπαλία  με ευκαιρίες και από τις δυο ομάδες. Το τελευταίο διάστημα βγάλαμε ένα δύσκολο πρόγραμμα και επίσης σημαντικό είναι ότι έχουμε μπει στον Β γύρο με καλά αποτελέσματα. Ο στόχος μας σε κάθε παιχνίδι είναι η νίκη και αυτό δείχνουμε με την παρουσία μας στο γήπεδο. Χθες η πλάστιγγα έγερνε τόσο από την μια όσο από την άλλη με καλές στιγμές και για τις δυο ομάδες. Σε γενικές γραμμές όμως το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο.

Ήμαστε ικανοποιημένοι με την πορεία μας και δεν είναι η πρώτη φορά που βρισκόμαστε σε αυτή την θέση και είχαμε διεκδικήσει ξανά τον τίτλο. Είμαστε μαθημένοι από τέτοιες πορείες. Ο ενθουσιασμός ανεβαίνει στα ύψη αλλά γνωρίζουμε ότι πρέπει να συνεχίσουμε με αυτό τον τρόπο για να κάνουμε ένα καλό Χριστουγεννιάτικο δώρο στον κόσμο με νίκη επί της Πάφου».

Για την παρουσία Μάμα: «Ο Ραφαήλ Μάμας έψαξε το γκολ και σε προηγούμενα παιχνίδια και τα κατάφερε και γενικότερα είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από τον Ραφαήλ και την εικόνα που παρουσιάζει. Είναι βασικό γρανάζι από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος . Απόλυτα ικανοποιημένοι είμαστε και με τον Ιωακείμ Τούμπα ο οποίος στάθηκε επάξια κάτω από τα δοκάρια και αρνήθηκε παραβίαση της εστίας του σε αρκετά ματς. Είναι επίσης ένα από τα δικά μας παιδιά»

Για τον κόσμο: «1120 ιδιαίτερες ευχαριστίες στον κόσμο που έδωσε το παρόν του στο ΓΣΠ και στήριξε την μεγάλη προσπάθεια».