Οι προσθήκες έγιναν… απομένει η προσαρμογή

Με τις προσθήκες τον τριών ξένων, την απόκτηση του Γιανναρά και τις ανανεώσεις των υπολοίπων καλαθοσφαιριστών κατά πάσα πιθανότητα ο προγραμματισμός της μπασκετικής μας ΑΕΚ έχει ολοκληρωθεί.

Του Κωνσταντίνου Κούλα

Περίπου 1.5 μήνα μακριά από την επίσημη έναρξη του πρωταθλήματος η ΑΕΚ μας είναι πλήρης. Με την σωστή δουλειά και την άψογη καθοδήγηση του Νικόλα Παπαδόπουλου δηλώνει έτοιμη να χαράξει μία πρωταγωνιστική πορεία, μία πορεία πρωταθλητισμού.

Ο δρόμος προς την πρεμιέρα είναι ακόμη μακρύς καθώς υπολείπεται μπόλικη δουλειά μέχρι οι καλαθοσφαιριστές να δέσουν μεταξύ τους αλλά και να αποκτήσουν την χημεία η οποία είναι από τα πιο δυνατά κομμάτια του παζλ.

Οι νεοφερμένοι παίκτες έχουν άπλετο χρόνο μπροστά τους να προσαρμοστούν πλήρως στα Κυπριακά δεδομένα και στις απαιτήσεις της ΑΕΚ μας, με σκοπό να γράψουν και αυτοί με την σειρά τους με χρυσά γράμματα το όνομα τους στην ιστορία της ΑΕΚκάρα μας.

Η σωστή δουλειά που γίνεται, φαίνεται καθημερινώς και δεν έχουμε καμία αμφιβολία πως η ΑΕΚ μας θα δηλώσει και πάλι τρανταχτά “ΠΑΡΩΝ” και θα διεκδικήσει για ακόμη μία χρονιά τους στόχους της, πρωτάθλημα και κύπελλο!

Αφήστε μια απάντηση