“Δείξαμε χαρακτήρα, είμαι περήφανος!”

Ο Νταβίντ Καταλά μίλησε μετά το τέλος του εκτός έδρας αγώνα μας κόντρα στην Ομόνοια για την 13η αγωνιστική.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής μας:

”Πολύ σκληρό και δύσκολο παιχνίδι. Ήρθαμε εδώ και δείξαμε χαρακτήρα μας γι’ αυτό είμαι περήφανος. Το να παίξεις απέναντι σε αυτή την Ομόνοια με τον τρόπο που προσπαθήσαμε να παίξουμε με κάνει ακόμη πιο περήφανο. Η δουλειά η ένταση και η ενέργεια που είχαμε καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Επαναλαμβάνω είμαι πολύ περήφανος για τους ποδοσφαιριστές μου”. 

Για το αν νιώθει ότι η ΑΕΚ μπορούσε να παίξει και να πάρει το διπλό: ”Πάντα μπορείς να αποδώσεις καλύτερα. Δεν είναι όμως τόσο απλό απέναντι σε ομάδα που όλου ξέρουμε πόσο συμπαγής είναι και πόσο καλά αμύνεται. Οι ποδοσφαιριστές έδωσαν τα πάντα σε ένα δύσκολο γήπεδο όπως είναι το ΓΣΠ. Το να προσπαθήσεις να παίξεις με τον τρόπο που παίξαμε με ικανοποιεί ακόμη περισσότερο”. 

Για το αν ΑΕΚ, Απόλλωνας και Άρης είναι οι τρεις ομάδες που θα πάνε για τον τίτλο: ”Για να είμαι ειλικρινής δεν ξέρω να απαντήσω σε αυτή την ερώτηση. Είναι αυτές οι ομάδες όμως είναι αρκετές ομάδες που είναι λίγο πιο πίσω και περιμένουμε να ανέβουν. Εμείς συγκεντρωνόμαστε στη δουλειά μας. Τώρα βλέπουμε την Πάφο. Εμείς συνεχίζουμε…” 

Για την εμφάνιση του Τούμπα και αν είναι εντολή του ιδίου να κτίζει παιχνίδι από πίσω: ”Η αλήθεια είναι ότι σε 2-3 περιπτώσεις θα μπορούσε να μας αφήσει στον τόπο με καρδιακή προσβολή. Η αλήθεια είναι ότι το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης το έχω εγώ γιατί ζητώ το παιχνίδι να κτίζεται από πίσω. Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος από τον ίδιο. Είμαι 100% από την εμφάνιση και τον χαρακτήρα του που έβγαλε στο γήπεδο. Είμαι πρώτος που τον ενθαρρύνω να βελτιώνεται και να γίνεται καλύτερος”.