Πως έχει το θέμα των Τόνιο και Σπιρόφσκι

Ο Τόνιο και ο Σπιρόφσκι είναι δύο από τα ανοικτά κεφάλαια στο κομμάτι των τραυματισμών. Η μια περίπτωση διαφέρει όμως από την άλλη.

Αρχικά να πούμε ότι ο Τόνιο πριν το φιλικό με την ΑΕΛ είχε κάποιες ενοχλήσεις στο πόδι. Έμεινε προληπτικά εκτός και πέρασε από εξετάσεις. Αναμένονται τα αποτελέσματα για να διαφανεί τι ακριβώς ταλαιπωρεί τον Ισπανό κίπερ.

Από την άλλη ο Σπιρόφσκι δέχθηκε ένα χτύπημα στο φιλικό με την Λεμεσιανή ομάδα και πέρασε εκτός γηπέδου. Όπως όλα δείχνουν δεν αντιμετωπίζει κάτι ανησυχητικό, απλά βγήκε ως αλλαγή για να μην ρισκάρει το οτιδήποτε. Δεν παίρνει κανέναν μια εβδομάδα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος να ρισκάρει με πιθανούς τραυματισμούς.

Φαίνεται πως οι δύο τους δεν αντιμετωπίζουν κάτι ανησυχητικό, όμως αυτό θα διαφανεί με πάσα σιγουριά τις επόμενες 1-2 μέρες όταν η ομάδα μας επιστρέψει για τα καλά στις προπονήσεις.

Πλέον η προετοιμασία μπαίνει στην τελική της ευθεία ενόψει της πρεμιέρας με τη Νέα Σαλαμίνα και ευχή μας είναι άπαντες να βρίσκονται στο 100% για να πάρουμε το πρώτο μας τρίποντο μέσα στη σεζόν.

Αφήστε μια απάντηση