Οι θέσεις του για το ντέρμπι: «Τον πρώτο λόγο η ΑΕΚ, για αυτό έχτισαν το δικό τους στάδιο»

Για το παιχνίδι της ΑΕΚ μας με τον ΑΠΟΕΛ μίλησε στη Στέλλα Σωκράτους και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Παρασκευάς Χρίστου.

Αναλυτικά τι είπε:

Για το ΑΕΚ-ΑΠΟΕΛ: «Είναι το ντέρμπι της αγωνιστικής. Θα δούμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, η ΑΕΚ προέρχεται από αρνητικό αποτέλεσμα απέναντι στον Άρη και θα θέλει να μείνει στα ψηλά. Το ΑΠΟΕΛ έχει ανεβάσει ρυθμούς, η ψυχολογία είναι καλή, θέλουν να συνεχίσουν με νίκες και πιστεύω ότι θα δούμε ένα καλό αγώνα».

Για το κατά πόσον η έδρα δίνει τον πρώτο λόγο στην ΑΕΚ: «Σίγουρα θα έχει τον πρώτο λόγο η ΑΕΚ, γι’ αυτό έχτισαν το δικό τους στάδιο, για να νιώθουν παλμό και να χτυπούν κάθε αντίπαλο. Ο κόσμος το πίστεψε ότι μπορεί να πετύχει τους στόχους της. Πρέπει να σταθούν δίπλα στην ομάδα, χρειάζεται τον κόσμο της».

Για την παρουσία της φετινής ΑΕΚ: «Ευτυχώς που έκανε τις τελευταίες προσθήκες, καρποφόρησαν. Στο πρώτο παιχνίδι οι ΑΕΚτζήδες φοβήθηκαν ότι η φετινή χρονιά θα πάει χαμένη».

Για τον Καταλά: «Φαίνεται ΑΕΚτζής, ξέρει τη νοοτροπία και πώς λειτουργεί η ομάδα. Είναι άπειρος αλλά φαίνεται δουλευταράς. Σίγουρα θα κάνει λάθη, αλλά το σημαντικό είναι ότι είναι επαγγελματίας και το ψάχνει».

Για τους ποδοσφαιριστές που μπορούν να κάνουν τη διαφορά: «Είναι ο Τρισκόφσκι που μπορεί να σκοράρει από οπουδήποτε. Η ΑΕΚ είναι σχετικά καλή σαν σύνολο, δεν έχει τόσες μονάδες σαν άλλες ομάδες αλλά λειτουργεί σαν σύνολο. Ο Γκουστάβο μπορεί να αντικατασταθεί επάξια».