Δημητρίου: “Υπάρχει δρόμος, μου αρέσει να σκέφτομαι θετικά”

Ο Κυριάκος Δημητρίου, παραχώρησε δηλώσεις στον ραδιοφωνικό σταθμό του Ράδιο Πρώτο, για το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ, για τον κόσμο αλλά και για τα αγωνιστικά δεδομένα.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του:

«Κάθε ματς το βλέπουμε το ίδιο. Επικεντρωνόμαστε στη δική μας ομάδα και στο πως θα μπορέσουμε να κερδίσουμε. Αυτός είναι ο στόχος. Ξέρουμε καλά πως είναι διαφορετικό το συναίσθημα στον κόσμο όταν κερδίζεις ντέρμπι. Υπάρχει δρόμος ακόμη.

Οι ενδείξεις από την προσέλευση στα εκτός έδρας ματς λένε πως θα πάμε καλά στο κομμάτι προσέλευσης με τον ΑΠΟΕΛ. Έχουμε απαιτήσεις για μεγαλύτερη παρουσία. Η αλήθεια είναι ότι η μέρα και η ώρα μας τα χαλούν κάπως, αλλά μου αρέσει να σκέφτομαι θετικά. Ζητάμε να έχουμε μια εικόνα προ-κορονοϊού.

Πάντα όταν υπάρχει διακοπή θα φανεί στο γήπεδο αν ήταν καλή ή όχι. Όπως και οι παραδόσεις το ίδιο. Πλέον με τόσες αλλαγές και τα χρόνια που περνούν, οι ομάδες αρχίζουν από την ίδια αφετηρία.

Για το αν θα είναι 11άδα ή όχι ο Άνχελ θα αποφασίσει ο Καταλά. Ξεπέρασε το πρόβλημα του ο παίκτης. Το αρνητικό από το διάλειμμα των Εθνικών ήταν το πρόβλημα του Ναούμ. Μας μένουν δύο προπονήσεις, να πάμε με όσο το δυνατό λιγότερες απώλειες αγωνιστικά».