Ο Πετεβίνος για το ντέρμπι και τα αγωνιστικά δεδομένα του ΑΠΟΕΛ

Ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ παραχώρησε δηλώσεις σε ραδιοφωνικό σταθμό, μιλώντας για το ντέρμπι της Δευτέρας κόντρα στην ομάδα μας.

Μεταξύ άλλων σχολίασε την ομάδα μας, αλλά και για τα αγωνιστικά δεδομένα των γαλαζοκιτρίνων.

Οι τοποθετήσεις του:

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ: «Σε ένα πρωτάθλημα ψηλού ανταγωνισμού το μόνο που μετρά είναι οι βαθμοί, πόσο μάλλον όταν είναι το ντέρμπι της αγωνιστικής. Όλες οι ομάδες έχουν τις ίδιες δύσκολες αποστολές. Είναι διπλό το κέρδος. Έχουμε διανύσει τα 2/3 του πρώτου γύρου και διαμορφώνονται κάποια δεδομένα. Θέλουμε να διατηρήσουμε την ομάδα ψηλά και να σμικρύνουμε τη διαφορά από την πρώτη θέση. Θέλουμε να συνεχίσουμε το αήττητο σερί των τεσσάρων αγώνων. Επισκεπτόμαστε στατιστικά την πιο δύσκολη έδρα. Μετράμε μια νίκη μόνο από τότε που η ΑΕΚ μπήκε στην Αρένα. Η ΑΕΚ έχει μεγαλώσει μετά που πήγε σε αυτό το γήπεδο, της ταιριάζει καλύτερα. Είναι μια ομάδα με συγκεκριμένη ταυτότητα από την αρχή της σεζόν, με παιχνίδι κατοχής και γι’ αυτό τον λόγο βρίσκεται στα ψηλά της βαθμολογίας εδώ και αρκετά χρόνια».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Σήμερα, ενώ εκκρεμούν τρεις προπονήσεις, δεδομένα εκτός θα είναι ο Σάντος και ο Ντανίλο. Ο Ντανίλο μπήκε στο γήπεδο, αυξάνει ρυθμούς αλλά θέλουμε να είμαστε προσεκτικοί με την περίπτωσή του γιατί είναι ένας ύπουλος τραυματισμός. Υπάρχουν τρεις εκκρεμότητες, ο Νταουσβίλι, ο Μάγκλιτσα και ο Εντονγκαλά, που θα αξιολογηθούν μέχρι την Κυριακή. Ο Πολυκάρπου συμμετείχε στο φιλικό και είναι απόλυτα έτοιμος, ο Ντε Βινσέντι επέστρεψε σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων αλλά είναι μεγάλο διάστημα εκτός και θα κριθεί η ετοιμότητά του στις επόμενες προπονήσεις».