Σελλάς στο aekskala.net: «Καλούμε τον κόσμο να έρθει να χειροκροτήσει τους πρωταγωνιστές»

Η καλαθοσφαιρική μας ΑΕΚ, μετράει το απολύτο μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα με 6/6 επιτυχίες, χωρίς να αγωνιστεί ακόμη στην έδρα της και με δύο σημαντικές απουσίες Μαντοβάνη και Μανωλόπουλου.

Με αφορμή το στατιστικό αυτό, την επιστροφή στο “σπίτι” μας, την ερχόμενη Παρασκευή στο ντέρμπι κορυφής του πρωταθλήματος κόντρα στην ΕΝΠ, η ιστοσελίδα μας, εξασφάλισε αποκλειστικές δηλώσεις από τον Πρόεδρο του καλαθοσφαιρικού τμήματος, Βασίλη Σελλά.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του στον Κωνσταντίνο Κούλα:

Η ομάδα μετράει το απόλυτο παρά πως αγωνίζεται χωρίς δύο βασικά στελέχη και χωρίς την φυσική έδρα. Ποιο είναι το κλειδί της επιτυχίας;

Μας χαροποιεί ιδιαίτερα το γεγονός ότι η ομάδα παρόλες τις δυσκολίες που είχε να αντιμετωπίσει, τιμωρία έδρας, τιμωρία παιχτών, κατάφερε να ανταπεξέλθει μέσα από ένα δύσκολο πρόγραμμα και να βρίσκεται στην κορυφή αήττητη μετά από έξι αγωνιστικές. Οι επιτυχίες της ΑΕΚ όλα αυτά τα χρόνια δείχνουν το δρόμο στην ομάδα και τους παίχτες για τις επόμενες. Τα λάβαρα μας πάνω στην οροφή του σταδίου, γεμίζουν με αίσθημα ευθύνης καθημερινά, όλη την ομάδα και ανεξαρτήτως δυσκολιών δίνουν το 100% για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της.

Βλέπουμε όλους φέτος να παίρνουν ευκαιρίες ο Θεόδωρος, ο Νικόλας ο Παύλος και ο Μάξιμος. Είναι το μέλλον της καλαθοσφαιρικής μας ομάδας;

Σίγουρα είναι το μέλλον της ομάδας μας. Για αυτό βρίσκονται στην ομάδα και για αυτό τους εμπιστεύονται οι προπονητές μας. Έχουν πολλά να δείξουν ακόμη και εξαρτάται από τους ίδιους πόσο σκληρά θα δουλέψουν, να βελτιωθούν και να πάρουν την σκυτάλη από τους παλιούς.

Με την έλευση των Μανωλόπουλου-Μαντοβάνη, τι περισσότερο να περιμένουμε από την ομάδα;

Δύο παίχτες οι οποίοι ήταν πολύ σημαντικοί παράγοντες στην κατάκτηση του περσινού double. Θα δώσουν στην ομάδα το βάθος και δύο ακόμη ποιοτικές επιλογές ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Λίγα λόγια για το δέσιμο παιχτών προπονητών με την διοίκηση της ομάδας;

Το δέσιμο της ομάδας με την διοίκηση για εμάς είναι αυτονόητο. Είναι κάτι το οποίο έχει καλλιεργηθεί από τον Ανδρέα Λευκαρίτη και είναι κάτι το οποίο πλέον το έχουμε σαν αρχή και χωρίς αυτό δεν μπορούν να υπάρξουν επιτυχίες.

Μετά την απόσυρση του Ανδρέα Λευκαρίτη, η ομάδα με εσάς Πρόεδρο συνεχίζει και βρίσκεται στον δρόμο των επιτυχιών. Πως το καταφέρετε;

Θα διαφωνήσω μαζί σου, γιατί για εμάς στην ομάδα ο Ανδρέας δεν έφυγε ποτέ. Τα έχω πει και παλαιότερα. Μπορεί ο Ανδρέας να απέχει από τις καθημερινές υποχρεώσεις της ομάδας όμως όλοι γνωρίζουν το ότι αυτή η ομάδα συνεχίζει να λειτουργεί επαγγελματικά, οφείλετε στον μεγαλύτερο βαθμό στον Ανδρέα και την οικογένεια του. Χωρίς την ανιδιοτελή αγάπη του Ανδρέα και του πατέρα του όλα αυτά τα χρόνια, τίποτα δεν θα ήταν εφικτό. Η σημερινή ΑΕΚ είναι η προέκταση του Ανδρέα. Το πως τα καταφέραμε; Πολύ απλά, δεν έχουμε αλλάξει απολύτως τίποτα και συνεχίζουμε να δουλεύουμε με ακριβώς την ίδια φιλοσοφία.

Ακόμα δεν έχουμε αγωνιστεί στην φυσική μας έδρα και έχουμε το απόλυτο. Επιστροφή στο «σπίτι» μας την ερχόμενη Παρασκευή κόντρα στην ΕΝΠ μετά από αρκετό καιρό… Ένα δυνατό μήνυμα προς τον κόσμο μας για να δώσει το δυνατό του παρών και να ευχαριστήσει την ομάδα για τα τελευταία αλλά και τα περσινά αποτελέσματα.

Επιτέλους! Μετά από ενάμισι μήνα θα παίξουμε στην έδρα μας με παρουσία των φιλάθλων μας. Πέρσι η πανδημία δεν μας έδωσε την δυνατότητα να χαρούμε την κατάκτηση του double με τον κόσμο μας. Την Παρασκευή ο κόσμος της Λάρνακας θα έχει την δυνατότητα να ευχαριστήσει την ομάδα για την περσινή υπέρβαση και να της δώσει ώθηση να συνεχίσει να βαδίζει στον δρόμο των επιτυχιών και την φετινή σεζόν. Για αυτό καλούμε τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο να χειροκροτήσει τους πρωταγωνιστές, τους παίχτες και τους προπονητές, γιατί το αξίζουν.