“Ένα ποδόσφαιρο πρωτόγνωρο για τα κυπριακά δεδομένα!”

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ μας, Γιώργος Κωνσταντίνου, μίλησε το μεσημέρι της Τετάρτης στον Super Sport FM.

Αναλυτικά:

Για την ΑΕΚ: «Η ΑΕΚ πριν από 4-5 χρόνια έπαιζε ένα ποδόσφαιρο πρωτόγνωρο για τα κυπριακά δεδομένα. Σήμερα όμως με έχει εντυπωσιάσει ο τρόπος που παίζει από πίσω προς τα μπροστά, με τον προπονητή να χειροκροτάει την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του, που σημαίνει πως υπάρχει πλάνο».

Αν περιμένουμε να δούμε και άλλα πράγματα από την ΑΕΚ: «Έχουμε να δούμε και άλλα πράγματα από την ΑΕΚ, από τη στιγμή που υπάρχουν παίκτες που δεν έχουν μπει ακόμα στο παιχνίδι. Για παράδειγμα τον Τιάγκο που δεν τον έχουμε δει ακόμα. Υπάρχει βάθος στην ομάδα, ακόμα και με Κύπριους ποδοσφαιριστές».

Για το γεμάτο ρόστερ της ΑΕΚ: «Στην ΑΕΚ υπάρχουν σήμερα δύο ισάξιες ενδεκάδες. Όμως να μην πετάμε στα σύννεφα γιατί είναι πρώτη. Είναι νωρίς ακόμα, έχει κάνει και μέτρια παιχνίδια και πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να πατάνε τα πόδια μας στο έδαφος».

Για τις αλλαγές σε σχέση με άλλα χρόνια: «Σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, πρέπει να αναφέρουμε πως οι πέντε αλλαγές, δίνουν την ευκαιρία να δώσουν σε έναν προπονητή να αλλάξει την μισή ενδεκάδα. Και κάτι άλλο, είναι πως μετά το παιχνίδι με την Δόξα, όλοι ήμασταν απογοητευμένοι. Όμως την τελευταία ημέρα των μεταγραφών, έφερε πολλούς παίκτες ο πρόεδρος, διεθνής. Αυτό που χρειάζεται μία ομάδα είναι να έχει ποδοσφαιριστές ηγέτες».