Κάσες στο aekskala: «Ένιωθα καλά στην ΑΕΚ, εκτιμώ…»

Ο Νάτσο Κάσες φόρεσε τη φανέλα της ΑΕΚ μας από το 2017 μέχρι το 2020, ενώ στο διάστημα αυτό πήγε και δανεικός στον Βόλο.

Ο Ισπανός που συνεχίζει την καριέρα του στην Σούντουβα Λιθουανίας παραχώρησε μια συνέντευξη στο aekskala.net, μέσα από την οποία έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο μας.

Αναλυτικά όσα μας είπε:

  • Γεια σου Νάτσο. Παρακολουθείς καθόλου τα παιχνίδια της ΑΕΚ μας;

«Γεια σας. Είδα μόνο το παιχνίδι με την Ομόνοια. Προσπαθώ να βλέπω όσα παραπάνω παιχνίδια μπορώ».

  • Ποια είναι η άποψη σου για τον Τσάβι Ρόκα ως τεχνικό διευθυντή;

«Ο Τσάβι βελτίωσε πολύ το επίπεδο σαν τεχνικός διευθυντής αν το συγκρίνουμε με τα τελευταία χρόνια. Ξέρει τον σύλλογο, την φιλοσοφία της ΑΕΚ και του εύχομαι κάθε επιτυχία. Άτομα σαν αυτόν ή τον Μουρίγιο γνωρίζουν ότι η ομάδα και αυτό είναι πολύ σημαντικό για να κάνουν καλά πράγματα».

  • Ήθελες να συνεχίσεις στην ΑΕΚ μας;

«Ναι. Από την πρώτη μέρα ένιωθα πολύ καλά στην ομάδα, πήραμε μαζί κάποιους τίτλους και ήταν απίστευτα τα χρόνια στην ΑΕΚ. Εκτιμώ όσα μου έδωσε αυτή η ομάδα».

  • Ποια είναι η πρώτη σου σκέψη όταν ακούς ΑΕΚ;

«Ο τελικός κυπέλλου το 2018. Πως η ομάδα και ο κόσμος ήμασταν ένα, και πως μετά το τελευταίο σφύριγμα πανηγυρίσαμε. Ήταν μια από τις πιο χαρούμενες στιγμές όλης μου της καριέρας».

  • Ένα σχόλιο για τους πρώην συμπαίκτες σου όπως για παράδειγμα ο Τρισκόφσκι και ο Ακοράν.

«Ο Τρισκόφσκι και ο Ακοράν μπορούν να παίζουν εύκολα μέχρι και τα 40 τους. Χρόνο με τον χρόνο δείχνουν πως είναι οι καλύτεροι στο πρωτάθλημα. Δεν παίζει ρόλο αν έρχονται νέοι παίκτες. Αξίζουν πολλά».

  • Ένα σχόλιο για τον κόσμο μας.

«Να διατηρήσουν αυτή τη δυναμική που δίνουν στα πρώτα φετινά ματς. Πρέπει να ξέρουν πόσο σημαντικοί είναι για τους παίκτες και πόσο σημαντική είναι η υποστήριξη τους. Όταν η ΑΡΕΝΑ είναι γεμάτη και ο κόσμος είναι ένα με την ομάδα, είναι πολύ δύσκολο να μας κερδίσουν. Θυμάμαι τα ματς απέναντι στον ΑΠΟΕΛ, την Ομόνοια, τα Ευρωπαϊκά. Η ατμόσφαιρα ήταν απίστευτη, μας έσπρωχναν και μας έδιναν δύναμη για να προσπαθήσουμε περισσότερο και να κερδίσουμε. Έχω μόνο καλά λόγια να πω για τον κόσμο».

  • Σε ευχαριστούμε Νάτσο και σου ευχόμαστε κάθε καλό.

«Εγώ σας ευχαριστώ, καλή συνέχεια».