Δημοσίευμα: Έντονο ενδιαφέρον για Αλμπέρτο Εσκάσι

Μετά το Ισραηλινό δημοσίευμα για πρόταση στον Sintayehu Sallalich τώρα η ιστοσελίδα larnakasports.com και ο Πάνος Λάρκος αναφέρει για έντονο ενδιαφέρον και επαφές με τον Ισπανό μέσο Αλμπέρτο Εσκάσι.

Πρόκειται για 31χρονο μέσο ο οποίος μάλιστα έχει και καλές εκτελέσεις στημένων.

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

Σύμφωνα με πληροφορίες του LarnakaSports ο Αρνάλ Κόντε έχει εκφράσει ενδιαφέρον για τον 31χρονο Ισπανό μέσο Αλμπέρτο Εσκάσι ο οποίος πέρσι αγωνιζόταν στην Νουμάνθια.

Η Νουμάνθια έχει υποβιβαστεί στην Γ΄ Ισπανίας με αποτέλεσμα ο παίκτης να μείνει ελεύθερος και να μπορεί να επιλέξει ο ίδιος τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Πρόκειται για ένα μέσο με πολύ καλά στοιχεία και ο οποίος έχει το γκολ.

Τα τελευταία τέσσερα χρόνια που είναι στην Νουμάνθια έχει συνολικά 130 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 11 γκολ. Μόνο την σεζόν που τελείωσε είχε επτά γκολ σε 35 συμμετοχές. Στο ξεκίνημα της καριέρας του ήταν στην Χετάφε και έπαιξε και στο Γιουρόπα Λιγκ.

Μάλιστα διαθέτει εξαιρετικά χτυπήματα φάουλ.

Ο Αρνάλ Κόντε βολιδοσκόπησε την πλευρά του παίκτη, όμως δεν είναι ξεκάθαρο αν έχει κατατεθεί πρόταση ή απλά είναι μία από τις πολλές περιπτώσεις που εξετάζονται.

Αφήστε μια απάντηση