Για Καραγιώργη/Δαρείος στο aekskala: «Μια συμβουλή που θα του έδινα…»

Ένας από τους προπονητές που είχε ο Παναγιώτης Καραγιώργη είναι ο Αντρέας Δαρείος, με τον οποίο συνυπήρξε στην ΑΕΚ μας και στην ηλικιακή κατηγορία Κ17.

Η ιστοσελίδα μας ήρθε σε επικοινωνία με τον κόουτς και πιο κάτω μπορείτε να δείτε όσα μας δήλωσε για τον Παναγιώτη και το βήμα του στην Ρόμα.

Σε αυτό το σημείο να ευχαριστήσουμε τον Ανδρέα Δαρείο για τον χρόνο που μας διέθεσε.

Αναλυτικά:

«Το δυνατό χαρακτηριστικό του Παναγιώτη ήταν η σκληρή δουλειά και η επιμονή.

Είναι μεγάλη ικανοποίηση, κάθε προπονητή που βλέπει ένα ποδοσφαιριστή του να κάνει το βήμα παραπάνω, είτε αυτό λέγεται κυπριακή ομάδα, είτε αυτό που λέγεται εξωτερικό καθώς αυτό τον βοηθά να συνεχίσει το όνειρο του και σε αυτή την περίπτωση είναι ο Παναγιώτης μας. Σίγουρα νιώθω πολύ περήφανος και πιστεύω πως μέσα από την δουλειά που έκανε και τους στόχους που είχε θέσει, το δικαιούταν πέρα για πέρα.

Πηγαίνει σε άγνωστα μονοπάτια, μόνος του χωρίς την οικογένεια του, χωρίς τους φίλους του, όμως πάει για να κάνει το όνειρο του πραγματικότητα. Θα στερηθεί πράγματα ωστόσο ο Παναγιώτης το όνειρο του είναι να παίξει ποδόσφαιρο, πόσο μάλλον τώρα θα είναι ακόμη πιο αποφασισμένος και προσηλωμένος να το κυνηγήσει μέχρι το τέλος.

Μια συμβουλή που θα του έδινα είναι να συνεχίσει την σκληρή δουλειά και να συνεχίσει την επιμονή που είχε στις ακαδημίες μας και να παραμείνει ταπεινός και προσηλωμένος στον στόχο του χωρίς να αποσπάται η προσοχή του σε άλλα εξωγηπεδικά πράγματα».