«Αυτό που έκανε η διοίκηση της ΑΕΚ και ο κύριος Ρόκα…»

Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας και νυν προπονητής ακαδημιών της ΑΕΚ μας, Παναγιώτης Κυθρεώτης, μίλησε στον Super Sport FM 104,0 και την εκπομπή «Μέσα σε Όλα» με τον Αντώνη Κατσαρό.

Αναλυτικά:

Για το πρωτάθλημα: «Είδαμε αρκετά τέρματα στην πρώτη αγωνιστική. Ειδικά το Απόλλων-Εθνικός. Αυτό που δεν περίμενα ήταν η ισοπαλία της ΑΕΚ με την Δόξα. Αλλά πιστεύω πως θα επανέλθει η ΑΕΚ και θα αναπληρώσει αυτούς τους βαθμούς. Πιστεύω πως θα είναι εκεί».

Για τις μεταγραφές της ΑΕΚ: «Έκανε πολύ ποιοτικές μεταγραφές, στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου. Αυτό που έκανε η διοίκηση της ΑΕΚ και ο κύριος Ρόκα, πιστεύω θα βοηθήσει πάρα πολύ και άμεσα την ΑΕΚ, που πιστεύω ότι θα πρωταγωνιστήσει και φέτος, όπως έκανε τα τελευταία χρόνια».

Για τον Ρούμπεν Μαρτίνες: «Ο τερματοφύλακας παίζει καθοριστικό ρόλο σε μία ομάδα, παίζει πολύ μεγάλο ρόλο. Ο τερματοφύλακας πρέπει να είναι μία φυσιογνωμία, που θα βοηθήσει την ομάδα να φτάσει στους στόχους της. Ο Ρούμπεν Μαρτίνες είναι ένα καινούριος και πολύ έμπειρος τερματοφύλακας, ειδικά στην Ισπανία. Στην πρώτη αγωνιστική ήταν οι ιδιαιτερότητες που δεν κατάφερε να αναδειχθεί, όμως είμαι σίγουρος πως θα είναι πολύ καλύτερος, ίσως και ο κορυφαίος της δεύτερης αγωνιστικής. Είναι πολύ έμπειρος και χρειάζεται τον χρόνο του για να προσφέρει».

Αν είχε τύχει και στον ίδιο να κάνει μία εμφάνιση που δέχτηκε κριτική: «Ναι, ήταν ένα παιχνίδι στο ΓΣΖ, ΑΕΚ-Εθνικός Άχνας. Χάσαμε 3-2, είχα δεχτεί ένα γκολ και είχα δεχτεί κριτική, αλλά αυτό με πείσμωσε περισσότερο. Την επόμενη αγωνιστική έκανα πολύ καλό παιχνίδι κόντρα στον Απόλλωνα, νικήσαμε και όλα ήταν πάλι καλά».

Αφήστε μια απάντηση