Συγκινεί ο Χοσέ: «Είσαι σπουδαίος άνθρωπος Πρόεδρε, να απολαύσω και πάλι την ατμόσφαιρα του ΑΡΕΝΑ»

Ο Χοσέ Φερνάντεζ αποχώρησε από την ΑΕΚ μας και πιο κάτω μπορείτε να δείτε το μήνυμα που έγραψε ο Ισπανός ακραίος μπακ στα social media.

Αναλυτικά:

“Δεν ξέρω από που να αρχίσω γράφοντας αυτές τις γραμμές. Λόγω της λύπης που αυτή η απόφαση φέρνει και ακόμα με εκπλήσσει, δεν έχω άλλη επιλογή παρά να μαντέψω και να συνεχίσω μπροστά. Σήμερα ένα υπέροχο στάδιο στην καριέρα μου, στο οποίο έζησα πολλών ειδών εμπειρίες τελειώνει. Όμως όλα όσα θα πάρω μαζί μου είναι τα θετικά. Θέλω να αναφερθώ στους ανθρώπους που μου συμπεριφέρθηκαν σαν να είναι σπίτι μου μόλις έφτασα σε αυτή την υπέροχη χώρα.

Φλοριάν, Ρόκιο, Τρούγι, Βικτόρια, Άμπραχαμ, Νοέλια και οι οικογένειες σας. Ευχαριστώ που με υποδεχθήκατε στις ζωές σας και κάνατε αυτά τα χρόνια κάτι αξέχαστο. Πέρνουμε μαζί μας μερικούς φίλους για πάντα. Ευχαριστώ όλο τον κόσμο που είναι μέρος της οικογένειας της ΑΕΚ, που έκαναν τις μέρες μας πιο εύκολες. Κρίστοφερ ευχαριστώ για τη βοήθεια, χωρίς εσένα αυτή η ομάδα δεν θα ήταν η ίδια. Φλορίν μου, τι ευτυχία που σε γνώρισα φίλε μου, είσαι ο καλύτερος και χωρίς εσένα τίποτα δεν θα δούλευε.

Συμπαίκτες σας ευχαριστώ που περάσατε στο δρόμο μου. Είστε όλοι υπέροχοι παίκτες όμως πάνω από όλα πολύ καλοί άνθρωποι. Όλες οι επιτυχίες που κάνατε, είμαι πολύ χαρούμενος που τα κατάφερα μαζί σας. Ευχαριστώ τους φυσιοθεραπευτές που μας έκαναν να παίζουμε καλύτερα κάθε μέρα. Σον, Έκτορ, Νόμπερτ, Πάνα. Παίρνω μαζί μου τέσσερις φίλους ήταν απόλαυση να δουλεύω μαζί σας. Ευχαριστώ επίσης τον Άρναλ, Σάντι, Ηλία, Κανέντα, Καμίλο, Σοφρώνη για όσα όλα έζησα. Ήμουν τυχερός που μοιράστηκα μαζί σας κάθε μέρα όλο αυτό τον καιρό. Από τον καθένα σας έμαθα πολλά και προσπάθησα να σας δώσω τον καλύτερο εαυτό μου.

Πρόεδρε σε ευχαριστώ που μου έδωσες την ευκαιρία να παίξω για την ΑΕΚ. Είσαι σπουδαίος άνθρωπος και πάντα θα έχω να λέω καλά λόγια για σένα και την οικογένεια σου.

Στους οπαδούς μας. Σας ευχαριστώ για κάθε ανάσα που αφήνατε στο γήπεδο κάθε Κυριακή. Είστε το καύσιμο για την ομάδα και χωρίς εσάς τίποτα από όλα αυτά δεν θα ήταν πιθανό. ευχαριστώ για τον σεβασμό που μου δίνατε όλο αυτό τον καιρό που υπερασπίστηκα τη φανέλα. Ελπίζω μια μέρα, όχι πολύ μακριά, να μπορέσω να απολαύσω και πάλι την ατμόσφαιρα του Αρένα.

Τέλος και πιο σημαντικό ευχαριστώ τα παιδιά και τη γυναίκα μου. Χωρίς αυτούς τίποτα δεν θα είχε σημασία. Είμαι πολύ περήφανος που πήρα την απόφαση και ήρθα και μοιράστηκα αυτή την εμπειρία μαζί σας. Αυτή τη φορά έξω από την χώρα μας, πολύ μακριά από το σπίτι, σας ευχαριστώ που μοιραστήκαμε αυτή το όμορφο στάδιο μαζί. Είναι εκπληκτικό. Από τώρα η οικογένεια της ΑΕΚ θα έχει για πάντα τέσσερις ακόμα οπαδούς που θα εύχονται για σας όλα τα καλύτερα στο μέλλον.

Ικέρ, Νάχια, Μέρι και Χοσέ”.

Αφήστε μια απάντηση