Τι μας είχε πει ο Γιάννης…

Σαν σήμερα πριν από 10 χρόνια (25/8/2011) η ομάδα μας έγραφε ιστορία, καθώς γίναμε η 1η Κυπριακή ομάδα που έμπαινε στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Πέρσι τέτοια μέρα είχαμε επικοινωνήσει με τον Γιάννη Σκοπελίτη και μας είχε πει ορισμένα ξεχωριστά πράγματα από την τότε εμπειρία.

Ας τα θυμηθούμε:

  • Μετά το 0-0 στη Νορβηγία, το πιστεύατε πως θα παίρναμε την πρόκριση στην Κύπρο;

«Το πιστεύαμε 100% γιατί παρά τις απουσίες του πρώτου ματς, η ομάδα είχε καλή παρουσία. Δείξαμε ότι δεν φοβηθήκαμε και ήμασταν ισάξιοι. Όταν θα ήμασταν πλήρης θα μπορούσαμε να πάρουμε την πρόκριση στη Λάρνακα».

  • Πως ένιωθες το πρωί πριν τον αγώνα;

«Ήταν μια ιδιαίτερη στιγμή για εμένα, ήταν ο πρώτος μου αγώνας μετά τον σοβαρό τραυματισμό μου. Θα έπαιζα βασικός όπως και έγινε. Ένιωθα όπως σε όλα τα μεγάλα ματς. Ανυπομονησία, λίγο άγχος και θέληση για να δώσω το 100%».

  • Είχατε καταλάβει πόσο σημαντικό ήταν για τον κόσμο μας και την πόλη να έρθει η πρόκριση;

«Ναι το είχαμε καταλάβει. Υπήρχαν παίκτες με παραστάσεις και εμπειρία. Ξέραμε πόσο σημαντικό ήταν για ην ΑΕΚ και τη Λάρνακα ο αγώνας και ήμασταν συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι για αυτό τον λόγο».

  • Μόλις είδατε τους οπαδούς στις κερκίδες και όλα όσα έκαναν και ετοίμασαν, πως νιώσατε; Τι σκεφτήκατε με το αρχικό σφύριγμα;

«Η παρουσία ήταν έντονη και το γήπεδο της Ανόρθωσης ήταν καλό στάδιο, δεν υπήρχε η Αρένα τότε, που είναι εκπληκτική έδρα. Το ΓΣΖ δεν είναι έτσι. Ήταν ότι έπρεπε, ο κόσμος ήταν συγκλονιστικός. Ήρθε κόσμος και από άλλες ομάδες για να μας δει και ήταν όλα εκπληκτικά».

  • Τι θυμάσαι εσύ προσωπικά από την 25η Αυγούστου 2011;

«Εγώ να πω ότι ήταν σημαδιακή η επιστροφή μου. Αυτό θυμάμαι από εκείνο το βράδυ. Είχα άγχος για το πως θα παρουσιαστώ. Ανταπεξήλθα όπως έπρεπε, και ήταν απίστευτο το συναίσθημα. Είχα τοπ στιγμές, μια από αυτές είναι οι ομίλοι με την ΑΕΚ. Είναι χαραγμένη στο μυαλό μου η επιτυχία».

  • Και ένα μήνυμα στον κόσμο της ΑΕΚ μας.

«Έχω ιδιαίτερη σχέση με τον κόσμο της ΑΕΚ παρά το γεγονός πως ήρθα από μια ομάδα που υπήρχε αντιπαλότητα. Εκτιμώ τον κόσμο, πιστεύω ότι έδωσα το καλύτερο μου εαυτό και είμαι ικανοποιημένος από αυτά που πρόσφερα».

Αφήστε μια απάντηση