Σπάνιο video-αφιέρωμα για την ενοποίηση Πεζοπορικού και ΕΠΑ! (Δηλώσεις)

Με σύνθημα “Πολύ σύντομα να πανηγυρίσουμε την διάκριση και να φέρουμε τα πανηγύρια στην Λάρνακα” ο Πεζοπορικός και η ΕΠΑ, ήταν τα δύο σωματεία που μετά την ενοποίηση τους ήταν η αιτία να δημιουργηθεί η ΑΕΚκάρα μας.

Του Κωνσταντίνου Κούλα

Η ιστοσελίδα μας βρήκε ένα βίντεο (από την σελίδα ‘’Ρετρό Κυπριακό και Ελληνικό ποδόσφαιρο’’ στο Facebook) όπου γυρίστηκε πριν από 16 ολόκληρα χρόνια (το 2004), λίγο πριν από τον μεγάλο τελικό κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΛ όπου μας προκαλεί ρίγος συγκίνησης.

Πρόκειται για ένα αφιέρωμα το οποίο αναφέρεται στις μέρες της ενοποίησης ανάμεσα στους ιθύνοντες της ΕΠΑ και του Πεζοπορικού. Στα πρώτα βήματα της ομάδας μας, όπου το “μωρό” έμαθε να περπατά, την ήττα μας στον πρώτο τελικό κυπέλλου κόντρα στον ΑΠΟΕΛ το 1996 αλλά και την πρώτη μας γνωριμία με τα Ευρωπαϊκά γήπεδα όπου αντιμετωπίσαμε την Μπαρτσελόνα.

Επίσης στο παρακάτω βίντεο φιλοξενούνται αρκετές δηλώσεις, όπως του Ντίνου Λευκαρίτη αλλά και του Ανδρέα Μουσκάλλη, πρώτου προπονητή της ΑΕΚ μας και πρώτου προπονητή που μας οδήγησε στην κατάκτηση του πρώτου μας κυπέλλου το 2004.

Η τρίχα κάγκελο όταν ο κάθε ΑΕΚτζής από εμάς θα παρακολουθήσει το βίντεο το οποίο μας παρουσιάζει εικόνες από τις Γενικές Συνελεύσεις το καλοκαίρι του 1994.

Ευχή όλων μας είναι η ΑΕΚκάρα μας να προοδεύει μέρα με την μέρα και να δικαιώνει όλο και περισσότερο το όραμα που υπήρχε, υπάρχει και θα συνεχίσει να υπάρχει για την κατάκτηση πολλών ακόμα τίτλων!

Το απίστευτο βίντεο:

ARXEIO.COM (ΕΝΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΑ-ΠΕΖΟΠΟΡΙΚΟΥ)

Posted by Giorgos Tsiakolis on Saturday, July 25, 2020

Αφήστε μια απάντηση