Αποθεώνει την ΑΡΕΝΑ μας!

Ο Κύπριος προπονητής Σωφρόνης Αυγουστή μίλησε στο balla.com.cy, σχολίασε την έναρξη του νέου πρωταθλήματος και μίλησε για το πρώτο μας της σεζόν που θα γίνει απόψε στην «Αρένα» ανάμεσα σε ΑΕΚ και Δόξα.

«Η πρεμιέρα είναι δύσκολη για όλους είτε μεγάλη ομάδα θεωρείσαι, είτε μικρομεσαία. Η πρεμιέρα κρύβει παγίδες, όλες οι ομάδες έχουν τους δικούς τους στόχους και θα προσπαθήσουν από την πρώτη αγωνιστική να τους υλοποιήσουν, να κάνουν δηλαδή το πρώτο βήμα. Περιμένω ότι θα είναι πολύ ανταγωνιστικό το νέο πρωτάθλημα, είναι πιο λίγες οι ομάδες, όλες έχουν ενισχυθεί και δεν θα υπάρχουν εύκολα ματς για κανέναν» είπε αρχικά ο Κύπριος κόουτς.

Για το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς ανάμεσα σε ΑΕΚ και Δόξα: «Τον πρώτο λόγο τον έχει η ΑΕΚ που παίζει στην έδρα της και φέτος την περιμένω ακόμα καλύτερη με την παρουσία του κόσμου. Με φίλους της ΑΕΚ η «Αρένα» γίνεται πιο καυτή, πιο έδρα και η ΑΕΚ θα βοηθηθεί πολύ. H Δόξα θεωρώ ότι ενισχύθηκε σημαντικά προς το τέλος με κάποιους ποδοσφαιριστές που προορίζονται για βασικοί και την περιμένω ανταγωνιστική. Με τον Κώστα Σακκά στον πάγκο η Δόξα θα είναι στα ίδια πολύ καλά επίπεδα με πέρσι όταν ήταν και πάλι αυτός στην ομάδα».

Χρίστος Χρίστου

Πηγή: balla.com.cy

Αφήστε μια απάντηση