Νέο δημοσίευμα και νεότερες πληροφορίες για την υπόθεση Σιαθά

Σύμφωνα με πληροφορίες του Larnakasports η ομάδα μας έχει καταθέσει πρόταση που αφορά μπόνους προς τη Νέα Σαλαμίνα για την υπόθεση του Θεοδόση Σιαθά.

Δείτε ΕΔΩ το θέμα που αποκάλυψε η ιστοσελίδα μας.

Αναλυτικά:

”ΑΕΚ και Σιαθάς τα έχουν βρει σε όλα. ΑΕΚ και Σιαθάς, όχι ΑΕΚ και Νέα Σαλαμίνα γιατί όπως μαθαίνουμε η ομάδα της Λάρνακας δεν θέλει να μπει ουσιαστικά σε συζητήσεις με την πλευρά της Νέας Σαλαμίνας.

Αυτό ίσως γίνει όμως στην πορεία. Θυμίζουμε ότι η Νέα Σαλαμίνα έχει δικαιώματα εκπαίδευσης του παίκτη, όμως στην ΑΕΚ δεν φαίνονται διατεθειμένοι να μπουν σε συζητήσεις.   

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι η ΑΕΚ έχει καταθέσει πρόταση που αφορά μπόνους προς τη Νέα Σαλαμίνα. Αν δηλαδή ο ποδοσφαιριστής συμπληρώσει ένα συγκεκριμένο αριθμό συμμετοχών θα πάρει ένα Α ποσό, αν η ομάδα παίξει Ευρώπη το ίδιο, αν η ομάδα έχει επιτυχίες (κύπελλο, πρωτάθλημα κτλ) η Νέα Σαλαμίνα θα δικαιούται συγκεκριμένα μπόνους.

Αυτή πάνω κάτω είναι η πρόταση που θα εξετάσει η Νέα Σαλαμίνα και θα πάρει τις αποφάσεις της για τον παίκτη ο οποίος είναι ελεύθερος και από την στιγμή που δεν έκλεισε τα 23 οι «ερυθρόλευκοι» δικαιούνται χρήματα για έξοδα ανάπτυξης του.

Την ίδια ώρα τα πράγματα είναι πιθανό να αλλάξουν και να προκύψουν διαφορετικά δεδομένα. Δεν θα αργήσει πάντως το όλο θέμα να ξεκαθαρίσει καθώς υπάρχουν και άλλοι μνηστήρες που καραδοκούν (π.χ. Πάφος)”.

Αφήστε μια απάντηση