Ρετρό: Όταν ένας θρύλος του ΠΟΛ, αντιμετώπισε ένα δικό μας «πρώην»!

Το Cyprus Basket με ένα άρθρο του μας γυρίζει στο 2017 και σε μία ιστορία που ίσως να είναι άγνωστη για πολλούς από εμάς.

Σε ένα τουρνουά στο Las Vegas πήρε μέρος και ο Λίνος Γαβριήλ, που ήταν τότε προπονητής της ομάδας μας και στον τελικό ήρθε αντιμέτωπος με τον θρύλο του Πεζοπορικού Ντάρελ Άαμστρονγκ.

Η ιστοσελίδα κάνει αναφορά σε πολλά γεγονότα του τουρνουά αυτού και εμείς σας τα παραθέτουμε.

Αυτούσιο το δημοσίευμα:

Το καλοκαίρι του 2017 ο ομοσπονδιακός μας προπονητής Λίνος Γαβριήλ έκανε το καθιερωμένο ταξίδι του στο NBA Summer league στο Λας Βέγκας .

No description available.
No description available.

Εκει όπου είναι πάντοτε ενεργός συμμετέχοντας και σε διαφορά show case , σεμινάρια υψηλού επιπέδου με σκοπό την συνεχή επιμόρφωση του κάτι που άλλωστε κυνηγάει ασταμάτητα πάνω από είκοσι χρόνια τώρα .

No description available.

Μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για τον πρώτο Κύπριο προπονητή σε οποιοδήποτε ομαδικό άθλημα στην Κύπρο που δούλεψε στο εξωτερικό σε πρωταθλήτρια Ηπείρου το 2012,τον μοναδικό που εργάστηκε σε δυο ελληνικές ομάδας στην Α1 (Πανιώνιο ,Λάρισα ) αλλά και ένας από τους ελάχιστους στην Ευρώπη που κέρδισε πρωτάθλημα και Κύπελλο σε δυο διαφορετικές ηπείρους .

Επίσης κατάφερε να συμμετάσχει σε τελικούς της λίγκας αλλά και Ηπείρου σε Ευρώπη ,Αφρική ,Μέση Ανατολή αλλά και Αμερική . Σε αυτό ήρθε να προστεθεί ο τίτλος στο Global summer league του Λας βέγκας και η τιμητικότατη διάκριση του Coach of the year της διοργάνωσης κάτι που δεν πετυχαίνει και κάθε μέρα Κύπριος προπονητής . (Κλικ)

No description available.

Ιδιαιτερότητα στον συγκεκριμένο τελικό ήταν ότι όντας τότε προπονητής της ΑΕΚ Λάρνακας αντιμετώπισε τον θρυλικό Ντάρελ Άρμστρονγκ τον θρύλο του Πεζοπορικού ο οποίος εργάζονταν τότε αλλά και σήμερα στους Dallas Mavericks στο NBA ως βοηθός προπονητής .

No description available.

Σε επικοινωνία μας με τον κοούτς Αρμστρονγκ μας είπε τα καλύτερα για τον ομοσπονδιακό μας προπονητή κάτι που τιμάει την χώρα μας ιδιαίτερος αφού οι επιτυχίες του αλλά και τα καλά λόγια των ανθρώπων που συνεργάστηκε φωτογραφίζουν το προφίλ ενός αυτοδημιούργητου σοβαρού και έμπειρου προπονητή που έχει πετύχει πολλά με σκληρή δουλειά και ταπεινότητα.

No description available.

Επικοινωνήσαμε με τον κοουτς και αυτές τις μέρες είναι ενεργός με την Εθνική ομάδα των ανδρών θέτοντας πλάνο και για τις αναπτυξιακές ηλικίες μαζί με τους συνεργατες του και την επιτροπή ανάπτυξης της ομοσπονδίας με στόχο ένα καλύτερο αύριο για το Κυπριακό μπάσκετ .

No description available.

Σίγουρα ο κοουτς έχει αφιερώσει την ζωή του στην καλαθόσφαιρα και τον τιμάει ότι παρόλο που πέτυχε πολλά είναι αφοσιωμένος στην βελτίωση του μπάσκετ στην χώρα μας .

Εμείς ως Cyprusbasket οφείλουμε να χαιρετίσουμε την προσπάθεια του και να τονίσουμε ότι είναι ξεκάθαρα μεγάλο κεφάλαιο για την Κυπριακή Καλαθόσφαιρα που αγαπάει ιδιαίτερα, άλλωστε το έχει αποδείξει έμπρακτα.

No description available.

Αφήστε μια απάντηση