H μεγάλη ευκαιρία του Ράσπα!

Ο Δημήτρης Ράσπας αποτελεί μία από τις ελπίδες του Κυπριακού ποδοσφαίρου πράγμα που μας το απέδειξε πολλάκις στο παρελθόν.

Του Κωνσταντίνου Κούλα

Τρανταχτό παράδειγμα το ρεκόρ που κατέχει στην Ευρώπη, καθώς είναι ο μικρότερος Κύπριος σκόρερ και ταυτόχρονα δεύτερος νεαρότερος στα χρονικά της διοργάνωσης του Γιουρόπα Λιγκ μετά το γκολ του κόντρα στην Λιβερκούζεν τον Οκτώβριο του 2018.

Ο Κίβενι αφού βρίσκεται στην πόρτα εξόδου αυτομάτως ο Δημήτρης Ράσπας θα αποτελεί την τρίτη επιλογή πίσω από τους Τρισκόφσκι και Φλοριάν και επιτέλους ήρθε η στιγμή του να πάρει περισσότερες πρωτοβουλίες και να αναδείξει περισσότερο το ποδόσφαιρο που γνωρίζει.

Η αρνητική απάντηση το περασμένο καλοκαίρι σε ομάδα Β’ κατηγορίας στην Ιταλία και η επιθυμία της ομάδας μας για ανανέωση του συμβολαίου του νεαρού στράικερ είναι μεγάλο παράδειγμα πως η ΑΕΚ μας πιστεύει πολύ στις ικανότητες του!

Με την σειρά του ο ίδιος πρέπει να τραβήξει από τα μαλλιά τις ευκαιρίες που θα του δοθούν και γιατί όχι σε λίγα χρόνια να αποτελεί βασικό γρανάζι της ομαδάρας μας!

Δουλειά και μόνο δουλειά!

Αφήστε μια απάντηση