Δημοσίευμα: ”Επαφές για τον Γκολομπάρτ, η ΑΕΚ δεν θα πει όχι αν…”

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Ανδρέα Βεντούρη στην ιστοσελίδα balla.com.cy, η ομάδα μας είχε επαφή με τη Νέα Σαλαμίνα για τον Ρομάν Γκολομπάρτ.

Η ΑΕΚ μας δεν θα πει όχι σε δανεισμό του παίκτη, φτάνει η Νέα Σαλαμίνα να μπορέσει να καλύψει ένα σεβαστό ποσό από το συμβόλαιο του Ισπανού αμυντικού.

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

Ο Ρομάν Γκολομπάρτ συνεχίζει τις προπονήσεις με την ΑΕΚ –από τη στιγμή που διατηρεί συμβόλαιο και τη νέα χρονιά, όμως η παραμονή του μόνο σίγουρη δεν θεωρείται. Το αντίθετο…

Ο Αρνάλ Κόντε είναι δεδομένο πως έχει πάρει την απόφαση να προχωρήσει στην απόκτηση ενός αριστεροπόδαρου στόπερ (πληροφορίες μάλιστα που δεν επιβεβαιώνονται επισήμως κάνουν λόγο πως έχει καταλήξει στον εκλεκτό…), κάτι που σημαίνει πως ο Γκολομπάρτ θα διαβεί την πόρτα της εξόδου.

Για να συμβεί αυτό φυσικά θα πρέπει να βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του. Είτε ως ελεύθερος, είτε ως… δανεικός. Το δεύτερο σενάριο μάλιστα αρχίζει να… παίζει αρκετά για την περίπτωση του Ισπανού κεντρικού αμυντικού.

Έγκυρες πληροφορίες μας αναφέρουν πως ΑΕΚ και Νέα Σαλαμίνα είχαν ήδη επαφή τις τελευταίες μέρες για τον Γκολομπάρτ, με την ομάδα της Λάρνακας να είναι θετική στο δανεισμό του παίκτη, φτάνει οι «ερυθρόλευκοι» να καλύπτουν πάνω από το μισό του συμβόλαιο.

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως οι απολαβές του ποδοσφαιριστή ανέρχονται στις 140 χιλιάδες ευρώ ετησίως για την επόμενη σεζόν. Η Νέα Σαλαμίνα δύσκολα μπορεί να προσφέρει 80-90 χιλιάδες στην ΑΕΚ –μάλιστα το σκέφτονται ακόμη και για τα 70 χιλιάρικα, λόγω των νέων δεδομένων και την μείωση στο μπάτζετ της. Ωστόσο, η υπόθεση του Γκολομπάρτ δεν έκλεισε για τους «ερυθρόλευκους».

Αν η Νέα Σαλαμίνα μπορέσει να καλύψει ένα σεβαστό ποσό από το συμβόλαιό του, τότε η ΑΕΚ δεν θα πει όχι στον δανεισμό του. Εκτός κι αν βρεθεί άλλη ομάδα να καλύψει τις απαιτήσεις του και αποχωρήσει ως ελεύθερος, που για την ομάδα της Λάρνακας μοιάζει ως το ιδανικό σενάριο…”.

Αφήστε μια απάντηση