«Ήρθε ο Ρόκα και εμείς γύραμε πίσω, κρίναμε πως έπρεπε να επιστρέψουμε στην πειθαρχία»

Το μέλος του Δ.Σ της ομάδας μας, Τζόζεφ Φράγκος, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Podcast Talks με τους Βάσσο Ηλιάδη και Μάριο Νεοφύτου.

Ανάμεσα σε άλλα, ο Τζόζεφ δήλωσε πως από τη στιγμή που ήρθε ο Ρόκα η ίδια η διοίκηση δεν ασχολείται με αγωνιστικές αποφάσεις, ενώ εξήγησε πως το συμβούλιο θεώρησε ότι έπρεπε να επιστρέψουμε στην πειθαρχία που είχαμε επί Τσάβι.

Αναλυτικά:

«Το πρώτο δείγμα ήταν εξαιρετικό, στο δεύτερο δείγμα βγήκαν οι παθογένειες του ρόστερ. Εκτιμώ σαν προπονητή τον Σωφρόνη και πιστεύω σε αυτόν. Από εκεί και πέρα, ήρθε ο Ρόκα και εμείς γύραμε πίσω. Δεν έχουμε να ασχοληθούμε με τίποτα. Ούτε αν θα μείνει ή όχι, ούτε ποιοι παίκτες θα έρθουν.

Έχει ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο αλλά είναι πλέον αποφάσεις του Τσάβι. Θα αξιολογήσει ο ίδιος όλα τα δεδομένα. Κρίναμε πως έπρεπε να επιστρέψουμε στην πειθαρχία που είχαμε προηγουμένως και είχε φύγει ο Κόντε. Ήρθε ο Σωφρόνης και ήμασταν χωρίς τεχνικό διευθυντή. Μετά είπαμε πως θέλαμε να έχουμε τεχνικό διευθυντή. Δεν υπήρχε χρόνο να βρούμε άλλον τεχνικό διευθυντή. Θέλαμε τον Αυγουστή και δεν είχαμε χρόνο εκείνη τη στιγμή. Δεν είχα επαφή τότε για να σας πω αν διευκρινίστηκε στον Σωφρόνη ότι θα έρθει τεχνικός διευθυντής».

Αφήστε μια απάντηση