Ημίχρονο: Κατοχή χωρίς αντίκρισμα

Τελείωσε το πρώτο ημίχρονο στην ΑΡΕΝΑ, η ομάδα μας είναι πίσω στο σκορ με 0-1 κόντρα στην Ανόρθωση.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με γκολ αφού ο αντίπαλος κάνοντας τις 3 πάσες έπιασε την άμυνα μας στον ύπνο, ο Οκριασβίλι πλάσαρε από το ύψος της περιοχής και ο Μολ απλά παρακολουθούσε τη μπάλα να καταλήγει στα δίκτυα.

Αυτό το αρχικό σοκ προσπαθήσαμε να το ξεπεράσουμε με κυκλοφορία της μπάλας, αλλά η Ανόρθωση ήταν καλά κλεισμένη πίσω και μας έβαζε δύσκολα στη δημιουργία φάσεων. Πότε από δεξιά, πότε από αριστερά ανεβάζαμε παίκτες όμως χωρίς αντίκρισμα.

Στο 25’ ο ρεφ δεν απέβαλε τον Μαργκάσα με 2η κίτρινη, σε μια φάση όπου είχαμε παρατεταμένο τράβηγμα πάνω στον Σπόλιαριτς.

Τα λεπτά περνούσαν, το 0-1 παρέμενε και στο 35’ ήρθε ο Μολ με μια εντυπωσιακή επέμβαση να πει όχι στον Οκριασβίλι και στο μακρινό του σουτ.

Η πιο μεγάλη μας φάση ήρθε γύρω στο 40’ όταν ο αρχηγός απέναντι από τον Λόρια δεν πρόλαβε για λίγο να πλασάρει, αφού τον πρόλαβε ο Αρτυματάς.

Το σφύριγμα της ανάπαυλας μας βρήκε πίσω στο σκορ, ενώ είχαμε μια ανούσια κατοχή μιας και δεν φτιάξαμε αρκετές φάσεις και μοιραία μετά από τα πρώτα 45’ μείναμε στο μηδέν. Συνοπτικά αυτή ήταν η εικόνα του πρώτου ημιχρόνου, με την ΑΕΚ μας στην περισσότερη διάρκειά του να έχει την εδαφική υπεροχή αλλά δυστυχώς χωρίς να έρθει κάποιο τέρμα.

Επίσης ο αντίπαλος στις αντεπιθέσεις ήταν πολύ επικίνδυνος, και αυτό το μαρτυρά το γεγονός ότι έφτιαξε έξι τελικές προσπάθειες ενώ μας έδωσε χώρο.

Πρέπει να αλλάξουμε αρκετά πράγματα στην επανάληψη για να μπορέσουμε να πάρουμε κάτι από το ντέρμπι.

Αφήστε μια απάντηση