Οι συζητήσεις για μείωση και το οικογενειακό κλίμα!

Συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς ο προγραμματισμός μας ενόψει νέας σεζόν. Στον προγραμματισμό δεν ανήκουν μόνο οι μεταγραφές αλλά επίσης οι ανανεώσεις, οι λύσεις συμβολαίων όπως και οι αναπροσαρμογές που επέφερε ο κορονοϊός.

Του Κωνσταντίνου Κούλα

Μέχρι τώρα έχουν δεχθεί τις αναπροσαρμογές τρεις ποδοσφαιριστές μας. Αναφερόμαστε στους Ματίγια Σπόλιαριτς, Μικέλ Γκονζάλεζ και Άμπραχαμ Γκονζάλεζ ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν έπεται συνέχεια καθώς και άλλοι παίχτες της ομάδας μας είναι έτοιμοι να δεχθούν αυτή την μείωση!

Σημαντικός παράγοντας για τους ποδοσφαιριστές μας να αποδεχθούν αυτή την αναπροσαρμογή και την μείωση στους μισθούς τους δεν είναι άλλος από το οικογενειακό κλίμα το οποίο επικρατεί στις τάξεις της ομαδάρας μας.

Η διοίκηση μας επίσης παίζει τον δικό της ρόλο καθώς ποτέ δεν έχουμε δώσει το δικαίωμα κανενός να αμφισβητήσει τις υποχρεώσεις μας σε ότι αφορά τις πληρωμές των ποδοσφαιριστών.

Είμαστε από τις λίγες ομάδες με τέτοιο κλίμα ανάμεσα σε διοίκηση και ποδοσφαιριστές και για αυτό είμαστε και μία μεγάλη ομάδα! Το αποδεικνύουμε με κάθε μας κίνηση!

Αφήστε μια απάντηση